od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zabave i umetnosti» 2 CELLOS – koncertni spektakl u Beogradu u Kombank areni

Svet zabave i umetnosti

2-cellos-koncertni-spektakl-u beogradu

2 CELLOS – koncertni spektakl u Beogradu u Kombank areni

U beogradskoj Kombank areni 25. marta s početkom u 20 h  Luka Šulić i Stjepan Hauser održaće koncertni spektakl pod nazivom 2 CELLOS kakav Beogra do sad nije video. Na sceni će im se pridružiti i šestdeset muzičara iz zagrebačke filharmonije.

Postali su poznati široj publici pre pet godina kada su na violončelu odsvirali hit Michaela Jacksona „Smooth Criminal“, snimili spot i isti objavili na YouTube kanali i za manje od tri meseca dobili više od  pet miliona pregleda! Iste godine su objavili svoj prvi album na kom se našla i pesma Smooth Criminal koji je postao jedan od najprodavanijih albuma. Koncertom u beogradskoj Kombank areni započinju svoju svetsku turneju.

2-cellos-koncertni-spektakl-u-beogradu-1

Četvrti studijski album „ Score“ biće objavljen 17. marta na kom su ugostili jedan od najpoznatijih sinfonijskih orkestara iz Londona. Album je inspirisan filmskom muzikom fantastičnih muzičkih kompozitora Enija Morikonea, Hausa Cimera, Džejmsa Horera i Nina Rote iz kultnih filmova kao što su „ Kum“, „Hrabro srce“, „Gladijator“ , „Titanik“ … „Najlepša filmska muzika je ona koja dira dušu“ – izjavio je Hauser. Još uvek ne raznišljaju o autorkoj muzici jer kako kažu, „poenta njihovog dua nije u autorskoj muzici već u širenju emocija i energije“.

Iza njih se nalazi pet godina muzičke karijere, više od hiljadu koncerata sa preko 10 miliona posetilaca.

Spojite dva elementa – zabava i umetnost, zauzmite svoje mesto 25. marta i uživajte u muzici ova dva svetska virtuoza na violončelu!

Povezani tekstovi: Čelo – najlepši zvuk iz porodice gudačkih instrumenata

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh