od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Anti- aging tretman za ruke u kućnoj varijanti

Svet lepote

tretman-za-ruke

Anti- aging tretman za ruke u kućnoj varijanti

Stara poslovica kaže “Mladost je lepa sama po sebi“. Uz malo truda lice će nam biti blistavo i zategnuto a ruke će ga pratiti u stopu. Međutim, kad zakoračimo u tu “najbolju“ četvrtu deceniju svog života, moramo se pozabaviti svojom kožom i pripremiti je za bezbedan ulazak u zrelo doba.
Kada pomislimo na kućne kozmetičke tretmane naše lice osvaja najviše pažnje, ali ne i ovog puta! Naše ruke su ,kako smo već i ranije rekli“naše drugo lice“, stoga im moramo posvetiti malo više pažnje i ljubavi. Odvojite nekoliko minuta pred spavanje vašim rukama , i verujte mi, biće Vam zahvalne.
Ukoliko imate naizgled starije ruke, ili samo želite da izjednačite tonus kože, maska od krompira će odraditi najbolji tretman. Krompir je prilično poznta u podmlađivanju, zatetanju i osvetljavanju u tretmanu kože. Sve što vam je potrbno za masku za ruke su dva krompira i malo mleka i spremni ste za kuvanje! Skuvajte dva veća krompira i dodajte malo mleka i napravite glatku pastu. Nanesite toplu smesu na ruke i ostavite da se ohladi. Zatim isperite malakom vodom.

 

mleko-krompir
Masku za ruke od krompira primenjujte jednom u dve nedelje i nastavite da ih tretirate svojom kremom ili losionom. Ruke će biti nahranjene, mekane, sjajne i zategnute i verno će pratiti osmeh na vašem blistavom licu!

Pogledajte firme iz kategorije: Kozmetički saloni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh