od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Avio prevoz – avio karte

Svet putovanja

avio-karte-cover

Avio prevoz – avio karte

Prilikom kupovine avio karte određujete nivo usluge u avionskom prevozu, odnosno kolika će vam avionska kabina biti dostupna, kakva vrsta hrane će vam biti poslužena i da li će ta usluga biti besplatna ili ćete je dodatno plaćati, a takođe od odabira klase zavisi i da li ćete imati dodatne zabavno – rekreativne usluge u kabini.

U Srbiji postoji nekoliko avio kompanija, ali mnogo je više onih koje se bave prodajom avio karata.

avio-karte-1

Jeftine avio karte mogu se naći najpre kada su u pitanju last minute ponude različitih turističkih agencija. Takođe, jeftine avio karte se uglavnom odnose na ekonomsku ( turističku ) klasu u avio prevozu, jer ona ne podrazumeva besplatne usluge, nudi najlošiji kvalitet hrane, a pri tom su putničke kabine najmanje.

Prvu klasu u avionskom prevozu ima veoma mali broj avio kompanija. Ova vrsta usluge je najskluplja varijanta avio karte, jer uključuje najluksuznije usluge u avionu i na aerodromima. Kabine su najprostranije, te pružaju najveći komfor i privatnost putnicima, hrana je u skladu sa klasom avio karte, a dostupnost ostalih avio usluga je besplatna i na najvećem nivou.

Negde između najskuplje i najjeftinije avio karte nalazi se biznis klasa koja pruža sasvim zadovoljavajuć nivo usluga. Putnici ove klase su odvojeni od putnika ekonomske klase, služi im se kvalitetnija hrana i imaju dodatnu zabavnu opremu ispred sedišta.

Dakle, koliko para – toliko muzike, pa birajte!

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Avio kompanije-avio karte

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh