od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Banana voli vašu suvu kosu!

Svet lepote

banana-kosa

Banana voli vašu suvu kosu!

Kažu da lepa i zdrava kosa krasi jednu ženu. Isto tako kažu da taj ukras treba čuvati i negovati jer je od neprocenjive vrednosti. Dok mi je češljala kosu kao devojčici, mama mi je govorila da je kosa kao dragocena sadnica: moraš je zalivati i negovati tako da može izrasti u jako, zdravo drvo puno vitalnosti.Sa domaćim maskama za kosu ćete uraditi upravo to.

kokosovo-ulje

Najmoćniji sastojak koji se može iskoristiti za dobru, domaću masku za suvu kosu je banana. Jednostavno su najbojli plodovi koji se mogu naći tokom cele godine, izuzetno su hranljivi jer su bogat izvor kalijuma, vitamina, antioksidanata i prirodnih ulja. Banane su takođe poznate i po svojim hidratantnim svojstvima. Pojačana vlaga će ojačati vašu kosu i sprečiti lomljenje, održaće prirodnu elastičnost a kosa će biti zdravija.

Za vašu masku od banane potrebne su:

2 prezrele banane,

1 kašika kokosovog ulja,

1 kašika maslinovog ulja i

1 kašika meda.

Banane dobro izblendirati i napraviti glatku smesu. Potom pomešati sa kokosvim i maslinovim uljem i kašikom meda.Smesu utrlajte u kosu i ostavite da deluje minimum 5 min. Potom isperite toplom vodom. Nakon toga češljom prođite kroz kosu za slučaj da niste uklonili sve komadiće banane.

Banane prelepo mirišu pa i ne brinite ako se zagubi po neki zalogaj!

Pogledajte firme iz kategorije: Frizerski saloni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh

Lajkuj i osvoji!

2 vaučera x 5.000 rsd za očnu kuću SFERA!
Potrebno je da lajkujete stranicu, zatim ovu objavu ili da ostavite komentar. Jednostavno, zar ne?