od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet putovanja

banjski-turizam-1

Banjski turizam

Zdravstveni turizam koji se još naziva i banjski turizam podrazumeva spoj lečilišta, odmora, zabave i rekreacije. U Srbiji postoji mnoštvo banja koje pružaju, osim lekovitih termalnih i mineralnih izvorišta, i dodatni sadršaj koji privlači turiste iz godine i godinu. Iako nedovoljno iskorišten kapacitet za banjski turizam, ipak postoji određena dinamika i stepen porasta zdravstvenog turizma u Srbiji.

parkVrnjačka banja spada u jednu od najposećenijih destinacija kada je zdravstveni turizam u pitanju. U okviru same banje nalaze se mineralni i termomineralni topli i hladni izvori, a obiluje i kulturno – istorijskim spomenicima, parkovima, sportskim terenima pogodnim kako za pripreme profesionalin sportista tako i za rekreaciju turista.

Vila Splenor je jedna od novije sagrađenih modernih objekata koja nudi apartmanski smeštaj u Vrnjačkoj banji, a apartmani su prilagođeni različitim potrebama klijenata. Apartmani su luksuznog tipa ili u vidu studia, opremljeni svim neophodnim sadržajima. Za dodatne informacije i rezervacije posetite sajt www.vilasplendor.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh