od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Besplatni Vaučeri» 40% popusta na hemijske pilinge – Estetsko-edukativni centar Estera

40% popusta na hemijske pilinge – Estetsko-edukativni centar Estera

Hemijski piling – Prvi korak u jesenjoj nezi kože

Pegice i fleke mogu biti prilično uporne posebno nakon letovanja, zar ne? Ipak, postoji proveren način da ih se konačno rešimo. Reč je o hemijskom pilingu koji predstavlja nanošenje rastvora određenih kiselina na kožu izazivajući njeno ljušćenje. Na taj način je dubinski regeneriše tako da se kvalitet i struktura kože poboljšavaju tokom dugog vremenskog perioda. Uklonjeni površinski sloj kože biva zamenjen novim koji je mekan i jedar, a ten postaje ujednačen i blistav. Ipak, skidanje tog sloja nije jedina svrha pilinga budući da se njegovom primenom mogu rešiti određeni problemi kao što su isušenost kože, fine bore i posledice fotostarenja. Jesen je idealan period za ovaj tretman, a kako bi se izbegle nove pigmentacije, bilo bi dobro zaštititi se od sunca uz preporuke stručnjaka.

Već posle prvog tretmana se uočava neverovatna razlika, ali je za dugotrajne efekte poželjno uraditi seriju od četiri koja se ponavljaju na deset dana. Uz odgovarajuću medicinsku negu i ovu rutinu jesenjeg podmlađivanja uz hemijski piling, koža uvek može imati negovan izgled bez obzira na spoljašnje faktore.

estetsko-edukativni-centar-estera-1 estetsko-edukativni-centar-estera-2 estetsko-edukativni-centar-estera-3 estetsko-edukativni-centar-estera-4 estetsko-edukativni-centar-estera-5

0 Preostalo vaučera

Vaučer možete iskoristiti:

od 14/10/2016 do 31/03/2017

Napomene:

  • Vaučer možete iskoristiti do 31.03.2017. godine
  • Potrebna je zakazati tretman putem telefona: 066/378-372

Gde iskoristiti vaučer?

  • Estetsko-edukativni centar Estera
  • Šumatovačka 111/20

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh