od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Besplatno četovanje u romingu? Moguće je uz TravelChat!

Svet putovanja

besplatno-cetovanje-u-romingu

Besplatno četovanje u romingu? Moguće je uz TravelChat!

Mnogima koju putuju van Srbije ogroman problem predstavljaju visoki računi po povratku u zemlju, jer su troškovi u romingu znatno veći. Kako je danas nezamislivo da ugasite telefon I ne javljate se, a takođe mnogi ljudi život ne mogu da zamisle bez Interneta I društvenih mreža, firma TDS je tržištu ponudila TravelChat karticu koja pruža mogućnost za besplatno četovanje u romingu u preko 80 zemalja sveta.

besplatno-cetovanje-u-romingu-1

Kupovinom ove sim kartice po ceni od samo 22 evra obezbedili ste godinu dana za neograničen besplatan čet bez Internet konekcije I WiFi-ja, a putem Vibera, Messengera I Whats app aplikacije. Osim toga, tu su I besplatni dolazni pozivi u romingu I dolazne poruke. Ona funkcioniše po principu prepaid kartice, te ju je moguće dopuniti kreditom za odlazne pozive, sms I sve druge stvari koje želite da vam budu dostupne bilo gde da se nalazite van zemlje.

besplatno-cetovanje-u-romingu-2

Prijavom na sajt www.travelchat.rs možete da pratite svoju potrošnju, a znajte da nema dodatnih troškova – koliko ste novca uplatili na karticu, toliko možete I da trošite.

Putuj I razgovaraj I uštedi uz Travelchat karticu!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledaj više u kategoriji: Turizam I ugostiteljstvo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh