od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Boravak dece u vrtićima

Dečiji svet

boravak-dece-u-vrticima

Boravak dece u vrtićima

Dok u državnim vrtićima plaćate taksu za celodnevni boravak dece i usluge u vrtiću, privatni vrtići i ostale ustanove tog tipa za decu nude mogućnost odabira celodnevnog ili poludnevnog boravka dece.

boravak-dece-u-vrticima-2Kada je u pitanju celodnevni boravak dece, ova vrsta usluge u vrtićima podrazumeva dolazak u prepodnevnim časovima i boravak deteta do posle podnevnih časova. U sklopu celodnevnog boravka u vrtićima, dete ima obezbeđen doručak, ručak i uglavnom dve užine, uz različite zabavno-rekreativne aktivnosti i nastavu.

Ako želite uslugu poludnevnog boravka dece, ono dolazi u prepodnevnim časovima, ali već u vreme ručka imate obavezu da dođete po svoje dete, jer mu ova usluga u sklopu poludnevnog boravka nije omogućena. Kada su oba roditelja u radnom odnosu, celodnevni boravak deteta u vrtiću je neophodan izbor.

Ukoliko imate mogućnost da budete sa detetom bar dok se donekle ne osamostali, a nemate nikoga ko može dete da vam pričuva na par sati – možete ga upisati u poludnevni boravak u vrtić radi socijalizacije i ostalih prednosti koje vam se pružaju kada imate bar mali predah.

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Dnevni boravak za decu

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh