od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet kulinarstva» Capsoul kafe i čajevi po vašem ukusu!

Svet kulinarstva

capsoul-1

Capsoul kafe i čajevi po vašem ukusu!

Kao što se krije i u samom nazivu ovog brenda, CapSOUL predstavlja novo ime za kafe i čajeve stvorene da ugodeVašoj duši! Ukusi i mirisi ovih proizvoda oslikavaju život i mentalitet Barselone, odakle vode i poreklo, a ukoliko i malo poznajete Španiju i Mediteran – jasno vam je da su Capsoul kafe i čajevi savršena kombinacija za sva čula.

Kada su kafe u pitanju, u ponudi je 10 ukusa, potpuno prirodnih i bez aditiva, a kaspule su izrađene od biorazgradivog materijala, te su 100 % sigurne i predstavljaju ekonomičnije rešenje za kafe ovog tipa. Čajevi mogu biti u kapsulama, rinfuzi ili upakovani u kesice piramidalnog oblika koje čuvaju svežinu najkvalitetnijih sastojaka, a u ponudi je čak 7 vrsta sa mnogo drugih prirodnih dodataka, poput cimeta, limuna, vanile, mandarine, šumskog voća, đumbira, ženšena…

Uz to, u Capsoul radnjama možete odabrati i aparate za Nespresso kapsule, koji Vam omogućavaju da za samo nekoliko sekundi uživate u odabranom ukusu čaja ili kafe! U ponudi je tri modela – Tiramisú, Cítrica i Maracuyá. Takođe, za istinske ljubitelje čajeva nudimo i bogat izbor pratećih, praktičnih asesoara za potpuno uživanje u ukusima ovog napitka, u toplini svoga doma.
Iskoristite trenutnu akciju i ostvarite 10 % popusta na on-line kupovinu!

 

capsoul-2
 

Piše: Biljana Radojčić

Pogledajte više iz kategorije: Prerada čaja i kafe, Ugostiteljska oprema

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh