od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Crna čokolada u borbi protiv celulita

Svet lepote

crna-cokolada-protiv-celulita-1

Crna čokolada u borbi protiv celulita

Koliko god celulit bio normalna pojava ipak ne treba dopustiti da se nagomilava na našem telu. Celulit nam poručuje da nemamo zdrave navike i da ih treba menjati postepeno. Mnoge žene ga ignorišu izbegavanjem bazena i kratkih haljina ili se jednostavno pretvaraju da ga nema. Na žalost, ignorisanjem ćete pogoršati trenutno stanje i vremenom će biti teže da ga se oslobodite.

Anticelulit masaže, promena navika u ishrani, vežbe koje su obavezne i čista voda koju unosimo u organizam su bitni faktori u borbi protiv celulita. Međutim, ne smemo zaboraviti prirodne maske koje su od velikog značaja .

Čokoladna obloga

crna-cokolada-protiv-celulitaMoćno sredstvo protiv “nagomilane masnoće“ na bokovima i stomaku su obloge od čokolade. Čokolada je efikasno sredstvo jer sadrži preko 40% čistog kofeina koji ubrzava proces mršavljenja i topljenja masti, i uklanjanje celulita.

Pripremite čokoladnu oblogu tako što ćete sa pola litra vruće vode pomešati 200 gr kakaa i ostaviti da se prohladi. Smesu naneti na kritične delove i zamotati u samolepljivu foliju i ostaviti da deluje 15-20 min. Isperite mlakom vodom. Čokoladne obloge ponovite 2-3 puta nedeljno.

Pripremite i jednu šolju tople crne čokolade i uživajte!

Pogledajte povezanu temu: Čokolada u službi lepote

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh