od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» „Crvene cipelice“ za sve prilike

Svet ugostiteljstva

red-shoes-cafe-cover

„Crvene cipelice“ za sve prilike

Šetajući Adom Ciganlijom ne možete da ne opazite predivan ambijent kafea „Red shoes“. Baš kao u bajci o Pepeljugi, i ove „Crvene cipele“ sposobne su da se transformišu od finog restorana za svakodnevni porodični ili poslovni ručak, do živahnog noćnog kluba uz muziku atraktivnog pop-rock benda i drugih poznatih muzičkih zvezda koji će vam sigurno obezbediti dobar provod. U toplim danima „Red shoes cafe“ krasi predivna letnja bašta, dok ćete se zimi ugrejati uz pucketanje vatrice unutar kafića, bogat meni jela i povoljne cene pića.

red-shoes-cafe-3

Takođe, od nedavno „Cipelicu“ krasi i sprat na kome je smeštena banket sala pogodna za sve vrste većih proslava, a tu je i dečije igralište za najmlađe. Bilo da želite bajkovitu intimnu proslavu kraj jezera ili veseli provod za svoje zaposlene, stručni tim Red shoes caffe -a pretvoriće svaku vašu zamisao u stvarnost.

red-shoes-cafe-1

Organizacija proslava i organizacija venčanja postale su glavna tema ovog restorana. Budući da je radno vreme restorana 24/7 svim danima koliko ih ima u godini – Red shoes caffe je u prilici da mnogim mladencima, kao i svim drugim gostima pruži nezaboravne trenutke uz povoljne ponude za sve privatne i poslovne proslave. Rezervišite svoje mesto na vreme! www.redshoescafe.rs

red-shoes-cafe-2

Pogledajte više iz kategorije: Restorani za svadbe i proslave, Kafe barovi

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh