od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet tehnike» Da li Samsung S8 znači i Samsungov veliki povratak?

Svet tehnike

samsung-s8-samsungov-veliki-povratak

Da li Samsung S8 znači i Samsungov veliki povratak?

Odgovor na ovo pitanje dobićemo početkom naredne godine, najverovatnije u prvom kvartalu.

Iza Samsunga stoji teško razdoblje, problemi sa Galaxy Note 7 telefonima, koji su ostavili velike finansijske posledice na ovu kompaniju, ali su veće posledice na sam brend. Međutim, nakon povlačenja i zamene telefona, Samsung se ubrzo okrenuo novom modelu najpopularnije Galaxy S serije.

U prvom kvartalu naredne godine očekujemo da se Galaxy S8 pojavi i na tržištu. Velika očekivanja od ovog modela jesu pre svega od same kompanjije ali i samih potrošača. Kruže komentari da će upravo ova 8-ca označiti veliki povratak Samsunga.

Galaxy S8 će imati zakrivljen ekran 4K rezolucije, koji će zauzimati oko 90% prednjeg dela telefona, može se slobodno reći da ovaj model skoro i da neće imati rubove oko ekrana. S8 model će pokretati poslednja verzija Androida, dok će memorija telefona će biti 6GB RAM.

Viv-ov glasovni asistent će podržati novu seriju S8. Ovaj glasovni asistent je takođe razvila ekipa koja je razvila i Apple-ov Sirij, ali je vremenom ova ekipa napustila Apple i osnovala svoju Viv Labs kompaniju koju je prošle godine preuzeo Samsung.

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Proizvodnja računara i opreme

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh