od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Dečija obuća

Dečiji svet

decija-obuca-cover

Dečija obuća

U moru proizvođača i radnji za prodaju obuće za decu, treba naći dečije cipele koje su prilagođene stopalu vašeg deteta. Pogotovo ako se stopalo tek formira kod beba. Kada je u pitanju obuća za decu, obratite posebnu pažnju na nekoliko stvari.

decija-obuca-1Prvo, dečija obuća mora biti izrađena od prirodnih materijala I da obezbeđuje da detetu noge ostanu suve u kišnim danima. Obuća za decu napravljena od prirodne kože je idealna I vodite računa o održavaju materijala.

Druga stvar koja je bitna kada je dečija obuća u pitanju jeste uložak! On takođe treba da je od prirodne kože, po mogućstvu da je i antibakterijski, kako bi se sprečilo razmnožavanje bakterija, te različita oboljenja stopala I noktiju kod deteta.

Ukoliko prvi put kupujete dečije cipele za prohodavanje, kako bebino stopalo nije formirano – važno je da ova obuća za decu ima anatomski uložak.

Dečija obuća treba obavezno da je odgovarajuće veličine kako bi dete razvilo pravilan hod. Ukoliko beba ima krofnasto stopalo, takozvani visoki ris, bolji izbor je dečija obuća sa čičkom umesto sa pertlama. To je bar moje iskustvo, osim ako su u pitanju ortopedske cipelice po meri I isključivo odgovaraju stopalu vašeg deteta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh