English
 

Auto servis HIT AUTO

Auto servis Hit Auto, servis Renault vozila, servis Dacia vozila, servis Nissan vozila, ovlasceni diler Renault, ovlasceni diler Nissan, ovlasceni diler Dacia, originalni rezervni delovi Renault, originalni rezervni delovi Nissan, originalni rezervni delovi Dacia

Lokacija: Beograd, Staro sajmište 29

Opština: Novi Beograd

Telefon: 0112018025

Mobilni Telefon: 0648829025

Faks: 0112018033

Besplatan telefon: nije dostupno

Osnovano: nije dostupno

Radno vreme: 09:00 - 17:00

Platne kartice: DA

Web Adresa: http://www.hitauto.rs/

Email: Pošalji e-mail

Kategorija: Automobili > Auto servisi

Ključne reči:

Auto servis Hit Auto, servis Renault vozila, servis Dacia vozila, servis Nissan vozila, ovlasceni diler Renault, ovlasceni diler Nissan, ovlasceni diler Dacia, originalni rezervni delovi Renault, originalni rezervni delovi Nissan, originalni rezervni delovi Dacia

Više o nama:

Hit auto 

 
je ovlašćeni diler za prodaju novih vozila Renault, Nissan i Dacia prodaju opreme i originalnih rezervnih delova i servis za popravku vozila. Raspolažemo salonima za prodaju novih Renault vozila i Dacia vozila i do sada smo imali vodeće mesto u mreži ovlašćenih partnera ovih brendova. Sa ove lokacije je isporučen veliki broj novih vozila, a najpoznatiji smo po tome što je naša firma započela prodor Dacia vozila u Srbiju sa godišnjom prodajom od preko 5.000 Dacia Logan vozila u godinama 2005. i 2006. Dobri trendovi su nastavljeni, pa je i protekla 2011. godina završena sa preko 1.000 isporučenih vozila.
 
U našem prodajnom asortimanu nalaze se nova Renault vozila, nova Dacia vozila kao i vozila brenda Nissan.
 
 
Auto salon
 
Sigurni smo da u našem prodajnom salonu svako može pronaći automobil adekvatan svojim potrebama u sledećim kategorijama:
 
- putnička vozila Dacia, pouzdana i sa vrlo dobrom opremom, a po ceni prilagodjenoj kupovnoj moći u Srbiji. Teretna vozila Dacia u obliku karoserije VAN i PICK UP su najnoviji deo ponude, sa istim karakteristikama. 
 
- ceo proizvodni program za Renault putnička vozila, od najmanjih do najvećih, sa najboljim odnosom kvaliteta i cene.
 
- dostavni program Renault sa teretnim vozilima nosivosti od 605 do 1800 kilograma, a zapremine tovarnog prostora od 1,05 kubnih metara do 21 kubnog metra. Kombi vozila sa 9 do 17 sedišta 
 
- Nissan je najpoznatiji po vozilima sa pogonom na 4 točka, i imamo u ponudi sve modele koji mogu zadovoljiti sve prohteve za slobodno vreme, ili za zahtevno profesionalno korišćenje po svim vrstama terena.
 
registracija zakazite servis zakazite test voznju
 
Auto servis 
 
obzirom na tehnološku složenost automobila vrlo zahtevna delatnost koja podrazumeva stalne obuke ljudi, skupocene specijalne alate i opremu. Ali samo takav serviser je u stanju da pruži uslugu na visini svetskih brendova koje zastupa. Vrsta organizacije koju Hit auto koristi a po uzoru na najrazvijenije sisteme ove vrste, jeste rad sa prijemnim odeljenjem na način da stranka uvek ima samo jednog sagovornika, čime se do kvalitetnog rešenja za svoje potrebe dolazi najbrže, najefikasnije i najtačnije. Posebno napominjemo, obzirom da je danas anti koroziona garancija u trajanju od 12 godina, naravno samo ako se automobil redovno održava u ovlašćenom servisu, da je Hit auto jedan od samo 6 ovlašćenih karoserijskih servisa u Srbiji. Kako imamo ugovore o popravci havarisanih vozila sa DDOR Novi Sad, Dunavom, Wiener stadtische, Delta Generali, Uniqa, za naše stranke je najjednostavnije, jer pored garancije na popravku imaju i rešeno plaćanje garantnim pismima osiguranja, bez angažovanja sopstvenih sredstava.
 
Svi naši korisnici usluga i kupci delova mogu dobiti karticu lojalnosti kojom stiču popust od 10% na uslugu u servisu u periodu od godinu dana. 
 
Obzirom da je Beograd veliki po površini i razuđenosti, kao i da saobraćajne gužve mogu predstavljati faktor po kome će se neki vozači odlučiti da dođu u servis koji je bliži, Hit auto je doneo odluku da otvori ogranak i na taj način se približi kvalitetnom uslugom, područjima Vidikovca, Rakovice, Petlovog brda, Žarkova i Banovog brda.
 
Servis Hit auto Vidikovac je opremljen svom potrebnom opremom kao i odgovarajućom kompjuterskom mrežom koja omogućava nesmetano korišćenja resursa matične kuće, a na zadovoljstvo stranaka. Obzirom da je struktura voznog parka na pomenutim područjima nešto starija, za vlasnike starijih vozila nudimo nižu cenu radnog sata i veće popuste na rezervne delove a opet uz garanciju od godinu dana na delove koju odobrava proizvođač.
Vrlo bitan segment u održavanju vozila je i motorno ulje, koje mora biti u skladu sa tehnološkim zahtevima proizvođača. Obzirom da je poznato da Renault, Dacia i Nissan preporučuju svim svojim korisnicima ELF ulje, poznatog francuskog proizvođača, hit auto je napravio kvalitetan ugovor sa firmom Total u Srbiji koja je i vlasnik brenda ELF. Ovo za naše korisnike znači da mogu biti apsolutno sigurni jer se ulje direktno uvozi direktno od proizvođača a ono što je svakako vrlo bitno je da je na ovaj način obezbeđena konkurentna cena jer Hit auto kupuje direktno od uvoznika. Zajedno sa Totalom, vodimo računa o ekološkim standardima. Staro ulje je svrstano u opasan otpad i čak je i zakonodavac u Srbiji predvideo zbrinjavanje takvog otpada. Napravili smo ugovor sa firmom ovlašćenom za reciklažu starog ulja i na taj način obezbedili visok standard u poslovanju do kraja.
 
 
Auto delovi
 
Postprodaja je i najrazvijenija delatnost Hit auta jer smatramo da je suština najboljeg korišćenja vozila upravo usluga u postprodajnom periodu. To podrazumeva snabdevanje rezervnim delovima i opremom, a zatim i servis. U pitanju su isključivo originalni Renault delovi, kao i originalni delovi za Dacia vozila. 
 
Raspolažemo prodavnicom maloprodaje u kojoj svako može kupiti ono što mu je potrebno od opreme (krovni nosači, kuke, patosnice, obavezna oprema, gume itd), do rezervnih delova za one koji su uradi sam majstori. Pored toga, obzirom da raspolažemo ozbiljnim lagerom rezervnih delova i vrlo brzo dostavom iz centralnog skladišta, snabdevamo druge servise i prodavce rezervnih delova.
 
Svi naši korisnici usluga i kupci delova mogu dobiti karticu lojalnosti kojom stiču popust od 5% na delove u periodu od godinu dana.

Fotografije:

Fleš oglas

Vaš fleš oglas može biti ovde
Promotivne cene. Popust za fleš oglase. Iskoristite priliku. Prijavi se odmah!

Gde se nalazimo?

Auto servis HIT AUTO
 
 
https://www.facebook.com/scoreresort/
http://www.stranijezici.com/upis-na-kurseve-stranih-jezika/
http://www.mbl.rs