English
 

Silken elektronik

Silken elektronik, elektronske komponente, kablovi, konektori, diode, tranzistori, otpornici, led diode, mkp, mkt, kerko, integralna kola, gumice za audio i vcr,  potenciometar, reostat, ventilatori, elektromehaničke komponente

Lokacija: Beograd, Balkanska 35-39

Opština: nije dostupno

Telefon: 0113065543

Mobilni Telefon: 0656325888

Faks: 0112686384

Besplatan telefon: nije dostupno

Osnovano: 1994

Radno vreme: 09-18h

Platne kartice: nije dostupno

Web Adresa: http://www.silken.co.rs

Email: Pošalji e-mail

Kategorija: Elektronika > Elektronika, elektronski uređaji i oprema

Ključne reči:

Silken elektronik, elektronske komponente, kablovi, konektori, diode, tranzistori, otpornici, led diode, mkp, mkt, kerko, integralna kola, gumice za audio i vcr, potenciometar, reostat, ventilatori, elektromehaničke komponente

Više o nama:

Silken elektronik 

 
      je samostalno zanatsko trgovačka radnja osnovana 1994. godine sa osnovnom delatnošću: proizvodnja i trgovina elektronskim uređajima i elektronskim komponentama na malo u prodavnici i preko pošte. Vlasnik, ing. elektrotehnike Radomir Gajić je 1992. godine učestvovao u stvaranju jednog od značajnih distributera elektronskih komponenti u zemlji.
 
      Sedište firme je u Svilajncu u Pop Lukinoj 2. ( telefon 035 325 888 fax 035 325 933 ).
 
     Pored elektronskih komponenti namenjenim uglavnom servisu i amaterskim gradnjama u ponudi imamo najširi asortiman kablova i konektora (preko 500 vrsti) namenjenim profesionalcima i amaterima za povezivanje računara, audio uređaja, TV-a, DVD-a...
 
     Naša skromna ponuda alata i instrumenata zadovoljava amaterske potrebe, dok univerzalni i tipski daljinski upravljači iz naše ponude odgovaraju za preko hiljadu tipova TV-a . 
 
     Od juna 2007.godine SILKEN elektronik je ovlašćeni distributer subotičanske firme "ELEMENTA" tako da program Hi Fi i AUTO zvučnika "SAL" možete po istim cenama kupiti i u našim prodavnicama (za sada zbog malog prodajnog prostora i blizine "Elementine" prodavnice u ulici Dimitrija Tucovića 29 u Beogradu, asortiman zvučnika u beogradskoj prodavnici je simboličan)
 
     Svakog radnog dana od 9 do 18 sati pored klasične maloprodaje u našim prodavnicama možete da dobijete raznovrsnu besplatnu tehničku pomoć (oko servisa i samogradnje raznih elektronskih uređaja, nalaženje zamena i ekvivalenata poluprovodnika, šema i aplikacija...) 
 
      Iako dobar deo lagera direktno uvozimo, ne nabavljamo komponente na zahtev mada uvek možemo da Vam pomognemo gde i kako možete da nabavite najjeftinije i najbrže komponente koje Vam trebaju.  
 
     U ponudi, pored klasičnih komponenti, imamo artikle  koji se po vrsti, ceni ili kvalitetu razlikuju od standardne ponude na našem tržištu.

Fotografije:

Fleš oglas

Vaš fleš oglas može biti ovde
Promotivne cene. Popust za fleš oglase. Iskoristite priliku. Prijavi se odmah!

Gde se nalazimo?

Silken elektronik
 
 
https://www.facebook.com/scoreresort/
http://www.stranijezici.com/upis-na-kurseve-stranih-jezika/
http://www.mbl.rs