English
 

Bimid

Bimid, podno grejanje, grejni kablovi, grejanje rampi, grejanje oluka, grejanje slivnika, termoregulacija, zidno grejanje, grejanje podova hladnjaca, zagrevanje spoljnih povrsina, grejne mreze, toplotne pumpe

Lokacija: Beograd, Kneza Miloša 45

Opština: Savski venac

Telefon: 0112687324

Mobilni Telefon: 069745424, 063205353

Faks: 0112682794

Besplatan telefon: nije dostupno

Osnovano: 1992

Radno vreme: 08:00 - 16:00

Platne kartice: NE

Web Adresa: http://www.bimid.rs/

Email: Pošalji e-mail

Kategorija: Građevinarstvo > Elektro materijal i oprema

Ključne reči:

Bimid, podno grejanje, grejni kablovi, grejanje rampi, grejanje oluka, grejanje slivnika, termoregulacija, zidno grejanje, grejanje podova hladnjaca, zagrevanje spoljnih povrsina, grejne mreze, toplotne pumpe

Više o nama:

Preduzeće BIMID d.o.o. 

 
razvilo je proizvodni program električnih grejnih kablova za električno usmereno i podno grejanje, sa pratećom regulacionom i montažnom opremom.
 
Brojne su mogućnosti primene grejnih kablova, počevši od zagrevanja stambeno - poslovnih prostorija do rešavanja specifičnih industrijskih potreba i zahteva.
 

BIMID nudi široku lepezu u proizvodnom programu grejnih kablova za održavanje temperature do 150 °C. Za program grejnih kablova pozitivne ateste izdao je Nuklearni institut u Vinči, a za prateću opremu obezbeđujemo ateste proizvođača opreme.
 
Obzirom na brzu i pojednostavljenu ugradnju, velike mogućnosti precizne regulacije održavanih temperatura električno usmereno i podno grejanje postaje nezamenjiv sistem u tehnici grejanja i hlađenja.
 
 
Električno podno grejanje, zidno električno grejanje, zagrevanje spoljašnjih površina, grejanja podova hladnjača i rashladnih komora, električno usmereno (prateće) grejanje, grejanje krovnih slivnika i oluka, oprema za termoregulaciju i telekomander. 

Grejni kablovi za prateće grejanje našli su svoju primenu u sledećim oblastima - grejanje mazutnih cevovoda, u konditorskoj industriji, kozmetičkoj industriji, vojnoj industriji, grejanje vodovodnih instalacija (sprečavanje zamrzavanja), prateće grejanje u transportu raznih fluida, smola i voskova, grejanje vrata rashladnih komora i vitrina, rezervoara i cisterni u naftnoj industriji, laboratorijskih instrumenata i aparata, grejanje namotaja industrijskih elektromotora, izmenjivača i cevovoda u komorama hladnjača itd. 
 
 
Grejni kablovi se primenjuju za podno grejanje, električno grejanje ulaza i kolovozonh prilaza (rampi) otapanje snega i leda, grejanje oluka i slivnika, puteva, nadvožnjaka, podvožnjaka, mostova i hidraulike rampi, u poljoprivredi, grejanje humusa u staklenicima, plastenicima, odašiljačima i repetitorima mobilne telefonije.
 
Grejne mreže se najčešće koriste za zidno grejanje, dogrevanje podova i kao podno grejanje za samougradnju. Pakovano je u setovima sa i bez termostata i sondi i lepi se na podlogu. Pakovanje grejnih mreža je za 1m2, 2m2, 3m2 i 4m2, a snaga po 1m2 iznosi 150 W, 230 V.
 
 
ZASTUPNIŠTVA
 
Najnovije ekološke tehnologije u oblasti termotehnike, primena toplotnih pumpi, upotreba prirodne energije iz zemlje, vode, sunca i vazduha za grejanje stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.
 
DIMPLEX - www.dimplex.de
 
DIMPLEX - www.optiflame.info
 
FLEXELEC - www.flexelec.com

Fotografije:

Fleš oglas

Vaš fleš oglas može biti ovde
Promotivne cene. Popust za fleš oglase. Iskoristite priliku. Prijavi se odmah!

Gde se nalazimo?

Bimid
 
 
https://www.facebook.com/scoreresort/
http://www.stranijezici.com/upis-na-kurseve-stranih-jezika/
http://www.mbl.rs