od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Dodatna oprema za dečija kolica

Dečiji svet

dodaci-za-decijih-kolica-1

Dodatna oprema za dečija kolica

Ne znam kakva dečija kolica preferirate I imate za svoje dete, ali ona cenovno prihvatljivija za većinu ljudi, uglavnom nemaju posebne dodatke koji su svima preko potrebni kada krenete u šetnju. Obavezna dodatna bebi oprema za kolica su kišne navlake I suncobran. Ovo posebno važi za kišobran kolica koja nemaju mogućnost promene pozicije za sedenje/ležanje deteta, a ne obezbeđuju ni dovoljan zaklon od sunca. Određeni dodaci za dečija kolica, poput torbe I mrežice olakšavaju skladištenje stvari, u slučaju da ne želite da nosite posebnu torbu za sve potrepštine I dečije igračke.

dodaci-za-decijih-kolica-2

Dodatak za čašu koji je bitan kako se voda ne bi prosipala, a čaša ostala čista. Postoji I ćebe za pokrivanje kolica, dunjice za noge za hladnije dane, presvlake za kolica kako biste imali vremena da operete uprljane delove i promenili kolicima vizuelni efekat, posebni adapteri koji omogućavaju montiranje auto sedišta na kolica, zatim produžeci za ručke ukoliko vam veličina istih nije odgovarajuća, kao I dodatak za kolica za drugo dete, koji omogućava detetu da se “šlepa” na kolicima kada se umori…

dodaci-za-decijih-kolica-3

Dodatna oprema za dečija kolica olakšava boravak u prirodi sa decom, pa se prilagodite datoj situaciji I uživajte uz svoje najmlađe gde god da ste, a uz to ćete imati I fizičku aktivnost! Nemate izgovore!

dodaci-za-decijih-kolica-4

 

Pogledajte više iz kategorije: Bebi oprema I hrana, Igračke za decu, dečije igračke

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh