od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet sporta» Fener nastavlja šampionskim koracima i u domaćoj ligi!

Svet sporta

fener-domaca-liga-naslovna

Fener nastavlja šampionskim koracima i u domaćoj ligi!

Izabranici Željka Obradovića uspeli su da bez većih poteškoća savladaju ekipu Tofaša u prvom meču četvrtfinalne serije sa 92:76 i sada vode 1:0 u seriji proti osmoplasirane ekipe iz regularnog dela sezone.

Fenerbahče je svojim navijačima u Istanbulu predstavio trofej namenjen evropskom prvaku koji su nedavno osvojili. Pred utakmicu je bila priređena proslava naslova prvaka, a zatim su se vratili poslu i savladali protinika.

Od početka je Fener bio bolji rival ali Tofaš se nije predavao, pa su domaći do pristojne razlike došli tek u poslednjem periodu. U domaćem timu su se istakli Kostas Slukas sa 13, Jan Veseli sa 12, i Luiđi Datome sa 11 poena dok je naš Bogdan Bogdanoić ubacio poen manje, a Nikola Kalinić kao i Pera Antić nisu igrali zbog ograničenog broja stranaca. Na drugoj strani, napad Tofaša predvodio je Vaslije Micić sa 13, a pratili su ga Jigit Arslan, Sami Meija i Kaja Peker sa po 12.

Za ekipu Željka Obradovića se zaista može reći da se nikad ne opušta, međutim, ostaje da se vidi kako će se stvari odvijati do kraja u Superligi.

Autor teksta: A.A.

Povezani tekst sa – Najveći individualni podvig jugoslovenske košarke

Pogledajte iz naše kategorije: SPORTSKI SAVEZISPORTSKI CENTAR VIZURA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh