od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet zdravlja

Haloterapija-1

Haloterapija

Lekovite slane sobe

Haloterapiju praktikuju i odrasli i deca.

Boravak u slanim sobama čisti disajne puteve (oslobađa ih od čestica prašine, duvanskog dima i atmosferskih zagađivača), ubrzava cirkulaciju i metabolizam te jača imunitet. Zahvaljujući tome, sprečava i ublažava mnoge zdravstvene i estetske probleme. Deluje protiv respiratornih infekcija, alergija, hrkanja, reumatskih obolenja, niskog libida, psihičke i fizičke klonulosti, celulita, bora, akni, suve kože i kose, umornog tena…

Terapija solju nije preporučljiva jedino osobama koje imaju akutnu upalu pluća i bronhija, hroničnu opstruktivnu plućnu bolest trećeg stepena, hipertenziju trećeg stepena, srčanu insuficijenciju, dekompenzaciju (otkazivanje rada) unutrašnjih organa i krvnih sudova, ali ni onima koji su intoksicirani nečim.

Kada je reč o učetalosti i dužini primene haloterapije – nema ograničenja. Ali nema svrhe preterivati u njoj. Za postizanje top-forme dovoljno je dvaput nedeljno boraviti u slanoj sobi, ili godišnje sprovesti tri serije od deset-dvadeset tretmana (u zavisnosti od stanja organizma i željenih rezultata).

S.S.

Poročitajte i – Planinsko – zdravstveni turizam

Pogledajte iz naše kategorije: Enterijer Balaž, Banje, Hoteli, Spa centri, Bolnice

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh