od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Heritage hotel Beograd

Svet putovanja

heritage-hotel-1

Heritage hotel Beograd

Potreban vam je hotelski smeštaj u Beogradu?

Ukoliko ste i pobornik ekološke zaštite i brinete o ekološkim standardima, imamo savršeni objekat za vas!

U Beogradu od septembra 2015.godine postoji hotel Heritage, sagrađen po najnovijim građevinskim standardima i tehnologiji koja doprinosi očuvanju životne sredine, smanjenju troškova poslovanja, kao i obezbeđenju visokog nivoa energetske efikasnosti.

heritage-hotel-2Hotel, osim soba i apartmantskog smeštaja, nudi i dodatne usluge, poput besplatnog Interneta u hotelu, ali i Internet za poneti koji može da se iznajmi po potrebi, zatim obezbeđeno parking mesto ispred ili u garaži hotela, kao i mogućnost organizovanja prevoza do aerodroma i nazad. Takođe, u sklopu hotela Heritage gostima je na raspolaganju lounge bar i restoran, a ukoliko imate potrebu za hemijskim pranjem i čišćenjem odeće ili možda šivenjem – ovaj hotel ima saradnju i sa takvim službama!

Hotel Heritage Beograd pruža mogućnost on-line rezervacije hotelskog smeštaja. S’obzirom da to da se Heritage hotel nalazi u delu grada koji je dobro povezan sa ostalim delovima Beograda, okružen je parkovima,  u neposrednoj blizini se nalaze i druge znamenitosti poput Botaničke bašte, Vukovog spomenika, Gradske skupštine, sportske hale Pionir i dobro poznate Skadarlije, a poseduje i konferencijsku salu – ovaj hotel ima predispoziciju da postane jedan od glavnih poslovnih hotela u Beogradu. Više informacija na www.heritagebelgrade.com

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Hoteli

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh