od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Hotel Lider S Vrnjačka banja

Svet putovanja

hotel-liders-team-building

Hotel Lider S Vrnjačka banja

S’obzirom da je Vrnjačka banja jedna od najpoznatijih i najposećenijih banja Srbije, zbog čega je smatraju i kraljicom banjskog turizma, ne iznenađuje činjenica da je 2014. godine otvoren hotel Lider S upravo u ovom mestu i to u blizini najstarijeg i najvećeg wellness centra Balkana – Fons Romanus. Hotel Lider S ima ukupno 46 ležaja raspoređenih u dva luksuzno opremljena i komforna apartmana, dok je ostali kapacitet raspoređen u 21 standardnu sobu sa francuskim ležajem ili po dva sing ležaja u sobi. U sklopu hotela Lider S nalazi se sopstveni restoran i aperitiv bar, parking i lift.

Ukoliko ste zainteresovani za kongresni turizam, postoji i najsavremenije opremljena konferencijska sala pogodna za održavanje različitih vidova obuke i treninga, seminara ili tim bildinga, a postojanje terase obezbeđuje i organizovanje različitih poslovnih proslava, skupova, koktela…

hotel-liders-vrnjacka-banja-konferencijska-sala

Tim bilding ( team building ) postaje i u Srbiji sve popularniji oblik organizovanja kongresnog turizma, jer doprinosi zbližavanju kolega i jačanju kolektivnih odnosa, a time i efektnijem postizanju boljih rezultata na poslu. S’obzirom na blizinu i broj različitih sportskih terena i wellness centara, Vrnjačka banja i hotel Lider S mogu da Vam ponude atraktivan sadržaj za tim bilding, kao sportski turizam.

Rezervacije možete izvršiti putem sajta www.hotelliders.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh