od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

hoteli-u-Beogradu-Orasac-cover

Hoteli u Beogradu

Hotel „Orašac“ je hotel sa tri zvezdice koji se nalazi na Vidikovcu u blizini Koštutnjaka, Ade Ciganlije, Filmskog grada i hipodroma, te boravak u ovom hotelu u Beogradu obezbediće vam neophodan odmor i predah od svakodnevne buke. Vrhunska usluga i udobnost, kao i velika kvadratura vip kongresne sale koja može da se namesti po vašoj želji i planiranom konceptu konferencije uz podršku najsavremenijeg audio-vizuelnog sistema  čini ovaj hotel u Beogradu pogodnim za poslovne ljude i kongresni turizam. Takođe, u hotelu se nalazi i velika sala za svadbe, seminare i treninge, kao i restoran u kojem možete da organizujete razne proslave sa čak 300 zvanica.

hoteli-u-Beogradu-Orasac-1

Osim svih prednosti za kongresni turizam koje nudi hotel Orašac, ovaj hotel sa tri zvezdice može da udovolji i potrebama ljudi koji u Beograd dolaze kao turisti. 15 bogato opremljenih modernih smeštajnih jedinica pružaju potpuni komfor, jer su sobe prostrane i iznad standardnih veličina.

hoteli-u-Beogradu-Orasac-2

Hotel Orašac obezbeđuje gostima i promo ponude kao što su vikend paketi i popust za boravak duži od 4 dana. Informišite se detaljnije o ponudi ovog hotela u Beogradu na www.hotelorasac.co.rs

Pogledajte više iz kategorije: Hoteli

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh