od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Hrana kao afrodizijak

Svet ljubavi i seksa

hrana-kao-afrodizijak-cover

Hrana kao afrodizijak

Dobar sex je poželjno začiniti sa malo ljubavne hrane. Jagoda, čokolada i čaša dobrog crvenog vina uvek su dobrodošli gosti u našoj postelji. Mnogi veruju da hrana nema afrodizijačka svojstva ali uticaj ove četiri namirnice na naše telo govore same za sebe. Probajte i sami i prepustite se uživanju sva svojim partnerom.

Jagode. Ništa lepše ne opisuje Ljubav i sex od sočnog i crvenog ploda jagode u paketu sa vitaminom C. Vitamin C čuva i hrani našu krv koja struji kroz vene i celo telo. Jagoda je od davnina poznata kao voćka koja povećava naš libido. Čašaćenje ovom voćkom se povećava genitalna osetljivost.  Kako bi vam veče bilo slađe i interesantnije jagode ptopite u toplu,crnu čokoladi i prepustite se mašti.

Avokado. Egzotična i erotična namirnica! Šta ima lepše od deljenja kremastog avokada sa vašom dragom osobom u spavaćoj sobi? Avokado je poznata i kao sex-vitaminska voćka koja je bogata vitaminom E i  magnezijumom.

hrana-kao-afrodizijak-1

Crveno vino. Zar ste stvarno verovali da je boca dobrog crvenog vina u filmskim scenama romantične večere slučajnost? Crveno vino je neverovatno erotsko piće. Ovaj napitak sadrži rasveratrol – anti oksidant koji povećava cirkulaciju pre i za vreme sexa čineći vaš ljubavni odnos vatrenijim i bezobraznim. Da li je to dovoljan razlog da posegnete za jednom čašom vina?

Čokolada. Znamo, znamo, stari kliše. Ali čokolada zaslužuje da se vrati na afrodizijački tron. Čokolada sadrži dragocene sastojke kao što su feniletilamin i serotonin koji kod nas bude onaj prelepi treperavi osećaj zaljubljenosti i neverovatne privlačnosti.

Znate kako kažu – u ratu i sexu je sve dozvoljeno! Vlažni čokoladni kolač preliven toplom čokoladom  obogatite sočnim crvenim jagodima i kremom od avokada, upotpunite poslasticu bocom crvenog vina i uživajte u eksploziji slatkog erotskog naboja sa osobom koju voliteJ

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh