od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Kako osvežiti dom sa ograničenim budžetom

Svet enterijera/eksterijera

kako-osveziti-dom-1

Kako osvežiti dom sa ograničenim budžetom

Sasvim je prirodno s vremena na vreme poželeti promenu u životnom okruženju. Kako biste se osećali dobro u vlastitom domu, bitno je osvežiti prostor, a tako nešto ne mora da zahteva velike investicije.

Mnogo je trikova i manjih projekata pomoću kojih vaš enterijer može dobiti drugačiji izgled, a da vas to ne košta mnogo. Najbitnije je razmišljati izvan uobičajenih okvira i igrati se komadima i detaljima koje već posedujete. Sledi nekoliko ideja koje bi vas mogle inspirisati.

PROMENITE RASPORED

Najjednostavniji i najjeftiniji poduhvat jeste promena rasporeda nameštaja. Bilo da sledite feng šui filozofiju pri uređenju enterijera ili maksimalno koristite raspoloživi prostor, jednostavno razmestite nameštaj i dodajte neku novu policu ili manji komad koji vam je nedostajao.

DODAJTE BILJKE

Osim uobičajenih ukrasnih vrsta koje možete naći u svakoj cvećari, uzmite sukulente. Vrlo su zahvalni za održavanje ali i za dekoraciju trpezarijskog stola ili kao ukras na komodi.

kako-osveziti-dom-2

SLOJEVITO S TEPISIMA

Jedan od najvećih trendova ove sezone jesu slojeviti tepisi. Osim što će preobraziti prostoriju, njima možete ograničiti razne zone u domu te ih učiniti udobnijim. Tepihe ćete najlakše miksati odaberete li neki neutralniji i jeftiniji za onaj koji služi kao podloga, te na njega postavite manji tepih u zanimljivoj boji ili model sa električnim uzorkom.

OBOJTE NEŠTO

Za samo jedno poslepodne, ili vikend, atmosferu u svom stanu možete promeniti pomoću četke i kantice boje. Nije besplatno, ali je jednostavno, efektno i zabavno. Ofarbajte jedan zid, okvir vrata, ogledala, dotrajali stočić, …

PROMENITE SLIKE NA ZIDU

Volite svoj „galerijski zid“, ali vam je već pomalo dosadno? Dodajte neku novu sliku / fotografiju, ili već postojeće složite na drugačiji način. Danas se umetnine, razne ilustracije i printovi mogu nabaviti za vrlo malo novca tako da izgled zida možete osvežiti kad god poželite.

kako-osveziti-dom-3

S.S.

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA, NAMEŠTAJ, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh