Abela pharm

Abela pharm

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta.

 

abela-pharm-cover

 

Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

 

abela-pharm-tim

Tim kompanije Abela pharm

 

KVALITET

 

Glavni cilj kompanije Abela Pharm je da se na tržište plasiraju efikasni, bezbedni i kvalitetni proizvodi.

 

Jedina je kompanija u Srbiji koja poseduje internacionalni GMP sertifikat za razvoj, registraciju, upravljanje i obezbeđenje kvaliteta i proizvodnju dijetetskih suplemenata.

 

Stručno osoblje, visoki higijensko-bezbednosni standardi, adekvatna oprema i kontrolisani uslovi radne sredine su put kojim se dobija proizvod željenog kvaliteta.

 

Od razvoja proizvoda, preko nabavke i prijema sirovina, pa sve do proizvodnje gotovih proizvoda spremnih za isporuku poštujemo vrlo stroge zahteve.

 

Poštovanjem Dobre proizvođačke prakse (GMP) i HACCP principa osiguravamo da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom Abela Pharm.

 

PROIZVODNJA

 

Abela Pharm proizvodi su formulisani od prirodnih i bezbednih sastojaka.

Svi proizvodi kompanije AbelaPharm su : BEZ GLUTENA i u kapuslama BILJNOG POREKLA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti