Auto centar Pavlović

Auto centar Pavlović

Auto Centar Pavlović sa sedištem u Beogradu, je osnovan kao Auto perionica-LAKI, 2002. godine. Počeli smo na lokacija u ulici Južni Bulevar 81, da bi kroz dokazani period pružanja kvalitetnih usluga održavanja vozila, prerasli u Auto Centar Pavlović.

 

Početkom 2010. godine, Auto Centar Pavlović preuzima i druge delatnosti. Brzi i laki servis vozila, vulkaniziranje i prodaja/montaža pneumatika, servis izduvnih sistema, a servis se nalazio u ulici Maksima Gorkog 41, Beograd. Usled povećanja obima posla i obaveza imali smo potrebu za većim prostorijama. Auto Centar Pavlović se seli na novu lokaciju, u Južni Bulevar 57, Beograd, gde smo se pozicionirali na duži vremenski period.
Za sve kupljene auto pneumatike u našem servisu, dajemo gratis montažu. Svi radovi koji se tiču vulkanizacije, obavljaju se na novim, proverenim i sigurnim mašinama stranih proizvođača. Garantujemo vam kompletnu ponudu, visok kvalitet usluge i veliki izbor odgovarajućih rezervnih delova.

 

Stručnost zaposlenih u Auto Centru Pavlović, daje garanciju da su potpuno osposobljeni i upoznati sa svim tehnološkim promenama i novostima na vozilima. Sačuvajte vrednost svog vozila rezervnim delovima, koji su kvalitetni i čuvaju optimalne vozne karakteristike i spoljni izgled. Kasnije, svoje vozilo možete prodati po višoj ceni.
Auto Centar Pavlović…Vaš proveren partner u održavanju vozila

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti