EDIL ITALIANA UNO d.o.o.

EDIL ITALIANA UNO d.o.o.

 
 
 Stanovanje po meri savremnog čoveka – EDIL ITALIANA UNO 
 
 
  
 
 
 Stanovanje u srcu metropola je oduvek smatrano izrazom prestiža i privilegijom na koju samo pojedinci mogu da računaju. Sa planiranim objektom u Ruzveltovoj ulici u centru Beograda, kompanija Edil Italiana Uno želi da približi takvu vrstu luksuza svima na jedan savremeni i energetski-efikasan način, koji priliči današnjem vremenu i čoveku.


 
Edil Italiana
 

 

 Savremeni život u energetski-efikasnom objektu u centru Beograda 
 
 
  
 
 
 Energetska-efikasnost stambeno poslovnog objekta u Ruzveltovoj 34, koja je dokazana dodeljivanjem energetskog pasoša razreda E.B1+, predstavlja dokaz kvaliteta i garant udobnog života uz vođenje računa o životnoj sredini i nasleđu koju ostavljamo našoj deci. Imajući u vidu da su kupci u Srbiji sve više izbirljiviji sa tačno određenim kriterijumima koji moraju biti ispunjeni, investitor Edil Italiana Uno je ovim projektom uspeo da u potpunosti približi našim kupcima zapadne kriterijume kvaliteta koji diktiraju nove trendove i daleko veći standard onoga što kupac dobija za svoje pare.

Materijalizacija i tehnički podaci
Najveća prednost ovog objekta je u okruženju i u generalno višem nivou opreme i dizajna:

  • Granitna fasada, bravarija aluminijum-drvo, inoks ograde, centralna klimatizacija i grejanje, elektro-galanterija, uvoz iz Italije: parket, keramika, sanitarna oprema, slavine, unutrašnja vrata i ulazna vrata u stanove prve klase;
  • Energetski efikasan objekat – razred E.B1+ – jedan od retkih u Beogradu, merači potrošnje energije za svaku stambenu i poslovnu jedinicu, izuzetna zvučna izolacija, ušteda prema klasičnoj gradnji je 65%, staklene površine zaštićene od buke 42 decibela, zvučna izolacija podova;
  • Nova trafostanica, neprekidno napajanje objekta električnom energijom preko dizel agregata, senzori za uključivanje električnog osvetljenja, elektro-podizači aluminijumskih roletni, skriveni razvod svih elektro i termo instalacija, kompletna protivpožarna zaštita objekta kao i video nadzor uz fizičko tehničko obezbeđenje prisutno 24 časa svakog dana u nedelji;
  • Veoma funkcionalna garaža, prirodno osvetljen stepenišni prostor, dva lifta najviše klase i pouzdanosti, grejanje zajedničkog hodnika objekta i krovne terase koje su u funkciji tri stana na povučenom spratu;
  • Ulaz u stambeni deo objekta je pozicioniran na južnoj strani udaljeno od ulične buke i frekvencije saobraćaja, dok je ulaz u veći lokal, kao i velika površina izloga orijentisan prema ulici, što ga čini veoma atraktivnim za razne delatnosti.

Kliknite na željeni sprat i pogledajte 3D prikaz stanova


 
Edil Italiana
 

 

 Stambeno-poslovni objekat "Energa" – Luksuzni stanovi na Zvezdari 
 
 
  
 
 
 Mali je broj lokacija u centru Beograda u kojima možete uživati u spoju luksuza, savremenih tehnoloških rešenja i svih neophodnih pogodnosti koje su od suštinskog značaja za moderan život. Stambeno poslovni objekat u Ruzveltovoj 34 vam nudi upravo to. Stanovi po meri kupaca visokih očekivanja, izuzetan sklad objekta sa svojom okolinom, sa pogledom na Dunav i na centar grada, prisustvo obližnje Zvezdarske šume, izbor boja i prirodnih materijala, komfor pojedinačnih prostorija za svakog člana vaše porodice su samo neke od prednosti ovog objekta.

Investitor projekta je renomirana kompanija "Edil Italiana", čiju pouzdanost garantuje zadovoljstvo kupaca svih nekretnina u prethodnom projektu na Vračaru, u Kneginje Zorke 30.

Imajući u vidu da su kupci u Srbiji sve više izbirljivi sa tačno određenim kriterijumima koji moraju biti ispunjeni naš stambeno poslovni objekat "Energa" pored svog apsolutnog kvaliteta nudi, pre svega, životni prostor koji inspiriše na uživanje, sa pažljivo odabranim enterijerskim rešenjima i elegantnim italijanskim dizajnom, i daleko većim standardom onoga što kupac dobija za svoje pare – poručili su iz kancelarije investitora.

Na raspolaganju su stanovi u rasponu od 43 m2 do 125 m2 raspoređenih na 6 tipskih spratova i na povučenom spratu, povezanih sa dva lifta, prizemlja na kojem se nalaze prostori komercijalnog sadržaja i podzemnog parkinga na dva nivoa sa 56 garažnih mesta. Završetak radova je planiran za novembar 2016. godine.

Da je "Energa" sigurna odluka potvrđuje i činjenica da Erste banka putem projektnog finansiranja prati ceo projekat. Ekskluzivni zastupnik prodaje je kompanija JLL.


 
Edil Italiana


 
Edil Italiana

 

 
 KONTAKT 
 
 
  
 
 
 Ekskluzivni zastupnik prodaje
Jones Lang LaSalle Reg.br. 101

Tel: +381 11 7850 600
Mob: +381 69 604 000
E-mail: kristina.kovacevic@eu.jll.com

Investitor
Edil Italiana Uno

Tel: 011 24 58 422
Mob: 063 636 549
E-mail: office.uno@edil-italiana.com
 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti