Ethnogym fitnes centar

Ethnogym fitnes centar

 
Ethnogym fitnes centar nalazi se na dve adrese u Beogradu: u Crnotravskoj ulici broj 7-9, na Banjici i u Dimitrija Tucovića 42 na Zvezdari. Naš fitnes centar i teretana postoje i rade od 2006. godine, okupljajući na jednom mestu žene i muškarce koji žele da svoj izgled dovedu do savršenstva. Kao prvi Les Mills klub u našoj zemlji, postali smo nezaobilazno mesto svih onih koji nastoje da vode računa o svom izgledu i fizičkoj spremi.
 
Veliki broj instruktora koji sada rade po fitnes klubovima širom naše zemlje, započeli su sa radom u Ethnogym fitnes centru, gde su tokom svoje karijere pomogli mnogobrojnim ženama i muškarcima da oblikuju i zategnu svoje telo, skinu masne naslage i osećaju se prijatnije u svojoj koži. Za sve Vas koji imate problema sa bolovima u leđima, celulitom ili viškom kilograma, najbolje rešenje je teretana Ethnogym fitnes centar.
 
 
Savršen način da se oslobodite svakodnevnog stresa i zaboravite na kratko Vaše obaveze. Vreme koje provedete u našoj teretani odraziće se pozitivno na Vaše celokupno biće i pomoći Vam da se osećate snažnije i bolje. Menjajući Vašu svest o neophodnosti redovnog vežbanja, kako biste bili zadovoljni Vašim fizičkim izgledom, predstavljamo Vaš najbolji izbor kada tražite teretanu u kojoj ćete se osećati prijatno i dobrodošlo.
 
Vrhunska atmosfera u našoj teretani i pozitivna energija koja se oseća u vazduhu, ono je što nas čini prepoznatljivim. Opremljena savremenim spravama za vežbanje, teretana Ethnogym fitnes centar je savršeno mesto za podizanje kondicije na viši nivo.
 
 
Naši instruktori orijentisani su ka tome da Vam pruže potpunu podršku i omoguće da postignete za relativno kratko vreme željene rezultate. Personalni trening namenjen je svima onima koji žele da pod stručnim nadzorom dovedu svoje telo do savršenog izgleda. Sertifikovani personalni treneri za individualni rad ili rad u manjim grupama (funkcionalni trening) pomoći će Vam da imate telo o kakvom ste oduvek sanjali.
 
Prvi trening u našoj teretani je potpuno BESPLATAN!
 
Svratite do nas i pridružite se hiljadama onih koji su otkrili savršen put do svog idealnog izgleda.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti