Hotel Moskva

Hotel Moskva

Dobrodošli u Hotel Moskva, znamenitost Beograda, jedno od najvažnijih zdanja u centru prestonice, izgrađen u stilu ruske secesije. Svečano ga je otvorio kralj Petar I Karađorđević lično 1908. godine. Od polovine XX veka je pod zaštitom države kao spomenik kulture grada Beograda. U istoriji dužoj od jednog veka ovaj istorijski hotel i kafeterija ugostili su preko 40 miliona ljudi, a među njima brojna slavna imena : Albert Ajnštajn, Ana Pavlova, Leonid Brežnjev, Indira Gandi, Rej Čarls, Robert de Niro, Bred Pit, Bernardo Bertoluči, Maksim Gorki, Kirk Daglas, Majkl Daglas, Mila Jovović i mnoge druge.

 

 

Hotel je sada u potpunosti renoviran, a pored luksuznih soba i apartmana, kultne kafeterije i restorana, poseduje i 1 balsku i 4 konferencijske sale, novi SPA centar.

 

Hotel raspolaže sa 121 komfornom sobom i 6 luksuznih apartmana. Sve sobe su opremljene stilskim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i bežičnim internetom.

 

Svojom orginalnošću izdvaja se 36 dupleksa sa odvojenim dnevnim boravkom i taoletom u prizemlju, i spavaćim delom i kupatilom na spratu. Luksuzno opremljeni apartmani se decenijama koriste kao rezidencije diplomata.

 

Uz duboko poštovanje prema svojoj tradiciji, vrednosti koja traja više od veka – renovirani hotel zadovoljava najsavremenije visoke hotelske standarde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti