Internet prodavnica E-kupi

Internet prodavnica E-kupi

 
Nemate vremena za maratonske obilaske prodavnica, shopping centara, knjižara, specijalizovanih radnji? 
Radije bi ste kupovinu obavili od kuće, u komfornom okruženju sopstvenog doma,
sa radnog mesta ili iz pokreta? Za vas je rešenje: www.ekupi.rs.
 
Kupi pametnije. Kupi online. eKupi.
 
www.ekupi.rs  je trgovina koja je specijalizovana za prodaju putem Interneta i nudi više od 30.000 raspoloživih artikala iz različitih područja elektronike, informatike, kancelarijske opreme, knjiga , dečije opreme, igračaka itd…Misleći na Vas, kontinuirano ćemo i dalje proširivati našu ponudu!
 
Većina artikala koje nudimo su odmah raspoloživi sa skladišta, pa osiguravamo dostavu na vrata u roku od 2-3 radna dana, a dostava  je potpuno besplatna u promotivnom periodu. Da bi smo Vam pomogli u kupovini poklona, omogućili smo uslugu ukrasnog pakovanja artikala uz čestitku sa Vašim tekstom.
 
 
eKupi.rs webshop ima razne mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom dostave (pouzećem), plaćanjem opštom uplatnicom u pošti, ebanking ili karticama. Plaćanje karticama preko eKupi.rs je apsolutno sigurno jer jedini u RS koristimo vodeći svetski sertifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti Vaše podatke. 
 
Za tehničke uređaje iz ponude omogućavamo Pickup & Return Servis, što znači da  kupac ne snosi troškove prevoza od i do servisa u slučaju kvara. Takođe, svi kupci imaju mogućnost povrata novca ili robe u skladu sa zakonskim okvirima.
 
Uživajte u sigurnoj i udobnoj kupovini!
 
Pratite nas i na Facebooku i učestvujte u nagradnim igrama i takmičenjima, čitajte  novosti i informacije o novim akcijama i super ponudama, pitajte nas bilo šta, a mi ćemo brzo odgovoriti, podelite  informacije o dobrim ponudama sa prijateljima….

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti