Laurus Translations

Laurus Translations

Agencija Laurus Translations je zajednički projekat iskusnih prevodilaca i sudskih tumača za italijanski i engleski jezik, koji se neprekidno obogaćuje proširivanjem saradnje sa proverenim i iskusnim prevodiocima za sve veći broj svetskih jezika.

 

laurus-translation-1

 

Naše usluge

 

– Pismeno prevodjenje – naša prevodilačka agencija vam nudi tim koji je u potpunosti spreman da izađe u susret vašim potrebama i da vam dodeli prevodioca koji najbolje poznaje oblast kojom se bavite.

 

– Lektura i korektura su jedinstvena usluga. Naime, lektura je ispravljanje gramatičkih, pravopisnih i stilskih grešaka (ili pronalaženje boljih rešenja), dakle opšte jezičko sređivanje vašeg teksta, a korektura predstavlja ispravljanje slučajnih, tehničkih grešaka u tekstu, nastalih prilikom njegovog unosa.

 

– Overen prevod – u slučaju da vam je potreban prevod sa sudskom overom, procedura je malo složenija nego kod običnog prevoda, pa je tada i cena nešto veća, što je i logično, jer je država testirala i ovlastila naše prevodioce koji pred njom odgovaraju za valjanost posla, a svaki prevod se overava, zavodi i arhivira.

 

– Usmeno prevodjenje – ukoliko su vam potrebne usluge usmenog prevođenja, bilo konsekutivnog ili simultanog, prevodioci naše prevodilačke agencije će doći gde god da su vam potrebni. Nakon što nas upoznate sa temom događaja na koji pozivate našeg prevodioca, on će temeljno proučiti relevantnu terminologiju kako bi vas predstavljao u najboljem svetlu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti