MEDICA AESTHETICA

MEDICA AESTHETICA

Medica Aesthetica iz Beograda je jedan od prvih i najrenomiranijih centara estetske medicine u jugo-istočnoj Evropi sa decenijom uspešnog, profesionalnog iskustva u primeni ne-hirurških estetskih tretmana na hiljadama zadovoljnih pacijenata, sada već dugogodišnjih i dragih prijatelja Medica Aesthetica-e.

 

Medica Aesthetica je osnivač Anti-Ageing akademije Srbije u kojoj je dugogodišnje iskustvo Medica Aesthetica-e i njenih medicinskih saradnika pretočeno u kompletne, opsežne, „hands-on“ edukacije o najefikasnijim i najbezbednijim tehnikama primene ne-invazivnih estetskih tretmana.

 

FotonaLaser

 

Medica Aesthetica u saradnji sa Antiageing Akademijom Srbije je razvila tesnu, živu i kontinuiranu saradnju sa mnogim najrelevantijim, svetski priznatim ekspertma na poljima napredne primene hijaluronskih filera, botoksa, PRP-a, hemijskih pilinga i mezoterapije. Medica Aesthetica svojim pacijentima neprestano pruža najsavremenije tretmane, tehnike i preparate estetske medicine.

 

Medica Aesthetica je razvila eskluzivne distributerske odnose sa nekoliko svetski renomiranih proizvođača estetskih preparata, Vivacy – Francuska, InnoAesthetics – Španija, Obagi – USA… Preparati ovih proizvođača su pokazali najefikasnije i najdugoročnije rezultate na hiljadama pacijentima Medica Aesthetica.

 

prp

 

Vodeći eksperti Medica Aesthetica-e i glavni edukatori Antiageing akademije su dr. Marina Stolić i dr. Dragan Stolić koji su čuveni po svom jedinstvenom, stručnom, posvećenom, toplom i nesebičnom pristupu svakom pojedinačnom pacijentu.

 

U zemljama bivše Jugoslavije, posebno Srbije, tržište estetske medicine je razvijeno iznad evropskog proseka i Medica Aesthetica je ponosna što je jedan od najuticajnijih faktora koji oblikuje i razvija ovo konstantno rastuće tržište.

 

kriolipoliza

 

TRETMANI:

 

SYNERON ETWO APARAT
HIPERHIDROZA
HOLIVUDSKI SJAJ
SHARP LIGHT
TERAPIJA STRIJA
SUKCESIVNA VAKUMSKA MASAŽA SPM
BIOLOŠKI FILERI
HIJALURONSKI FILERI
MEZOTERAPIJA I LIPOLIZA
LASERSKI TRETMANI
REJUVENACIJA LICA – FRAXEL LIFTING LICA I LASERSKA MEZOTERAPIJA
UKLANJANJE STRIJA I OŽILJAKA OD AKNI
UKLANJANJE KAPILARA SA LICA I TELA
EPILACIJA CELOG TELA
UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA, BRADAVICA I HIPERKERATOZA
OBESKLIČAVANJE INFLAMIRANIH REGIJA LICA I TELA (BUBULJICE, AKNE)
KAVITACIJA (MEZOKAVITACIJA)
KRIOLIPOLIZA
PRP
HEMIJSKI PILINZI
DERMAROLERI
BOTULINUM TOKSIN
MEZONITI

 

lips-nagrada

 

VAŠI OŽILJCI OD AKNI MOGU POTPUNO NESTATI VEĆ SUTRA!

 

Garantovano uklanjanje ožiljaka tretmanom po izboru tima lekara Medica Aesthetica

 

Ožiljci od akni su pobeđeni! Ne dozvolite sebi više ni jedan tužan pogled u ogledalo, ni jedan minut potrošen na skrivanje iza pudera. Tim lekara u službi Vaše lepote svojim iskustvom u borbi protiv ožiljaka Vam obećava brzo, efikasno i trajno izlečenje.

 

ETwo-MedicaAEsthetica

 

Na besplatnom i neobavezujućem pregledu naši lekari utvrđuju i preporučuju tretman koji je najprimereniji Vašem tipu kože, željama i potrebama. Brojnim sredstvima u borbi protiv ožiljaka, Medica Aesthetica je pridružila i revolucionari aparat inovativne estetske dermatologije Syneron – eTWO.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti