Medilink Novi d.o.o.

Medilink Novi d.o.o.

Medilink Novi d.o.o. se već  više  godina bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije. 2008. godine postala je zastupnik i distributer prestižne španske kozmetičke kuće SKEYNDOR koja je jedna od najinovativnijih kompanija u oblasti profesionalne kozmetike.
2009.godine postala je zastupnik  i distributer prestižnog brenda BIOTA i DERMA COS. Kako nauka uvek ide napred, nama je cilj pratiti svetske trendove te pronaći i ponuditi inovativne i efikasne preparate za čiji kvalitet možemo garantovati.
 
PROFESIONALNA KOZMETIKA
SKEYNDOR  je prestižna Španska kompanija sa tradicijom dugom preko 50 godina specijalizovana za proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike. Dugogodišnjim iskustvom tima naučnika kompanija SKEYNDOR uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 40 zemalja sveta.

 

Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su SKEYNDOR u vrh svetske profesionalne kozmetike.

Prisustvo promociji njihovih proizvoda svuda u svetu, dakle i u našoj zemlji, rezervisano je za klijente koji predstavljaju profesionalce u službi lepote i pojam su kvaliteta i uvođenja novih veoma efikasnih proizvoda i tretmana.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti