Restoran Zlatni bokal

Restoran Zlatni bokal

Zlatni bokal je restoran u kome se poštuje tradicionalni način pripremanja hrane, ali smo dali sve od sebe da u 21. veku ne zaostajemo u ponudi. S početka 19. veka, od kada je u Skadarskoj ulici nastao i naš restoran, prvo kao vinski podrum, pa kafana i danas vrhunski restoran, trudili smo se svi da vas iznenadimo dobrom ponudom.

 

 

Iz našeg jelovnika vidite da smo se potrudili da uz nacionalne specijalitete, roštilj i stara srpska jela u jelovnik uvrstimo i svetski priznate specijalitete, kao što je spare ribs – svinjska rebra na žaru, ali i da napravimo neka jela koja nećete imati prilike nigde da probate i uživate u njima osim u našem restoranu – vojvođanska vešalica (sa kulenom), skadarlijski boem, mešano meso, koji se služi u zemljanim posudama sa kajmakom i pečurkama i sve to na srpskoj osnovi… Ciganski kotlet, rebarca Kralj, potaži, pastirska palenta, mućkalica „Bokal“, pljeskavica „Bokal“, sve su to vrhunska jela na koja smo ponosni i toplo ih preporučujemo.

 

 

Sveža, topla, ukusna kuvana jela u ponudi su svakodnevno, a za one koji ne žele da se odreknu skadarlijskog ambijenta, a ishrana im je nešto drugačija, tu su obrok salate, rižota i paste pripremljene uz poštovanje ukusa drugih svetskih kuhinja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti