Vadras

Vadras

Mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata

Naše preduzeće osnovano je u proleće 2004. godine sa sedištem u Kijevskoj ulici na Banovom brdu. Već do početka leta, otvorili smo još jedan izložbeni salon na Novom Beogradu u TC Piramida. Od samog starta, cilj našeg poslovanja bio je i ostao, opremanje najvažnijeg i najintimnijeg kutka u svakom domu, a to je – spavaća soba. Naše društvo još uvek nije svesno ogromne važnosti kvaliteta mesta gde provodimo dobru trećinu našeg života, a to je, krevet i dušek.

 

Trudimo se da tu svest promenimo. Od skoro smo u našu ponudu ubacili i zidne krevete. U našim salonima, svakom klijentu poklanjamo zaista, punu pažnju i stručnu podršku u izboru pravog pravog rešenja za Vas. Pristup je vrlo ličan i sa puno emocija, sve u cilju zadovoljenja Vaših potreba.

 

 

Naši kupci su vrlo brzo prepoznali tu iskrenost i poklonili nam svoje poverenje. Zahvaljujući tome, danas imamo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su najbolja preporuka za dalje uspešno poslovanje.  Budućnost i sadašnjost naše kompanije počiva isključivo na tom poverenju. Hvala Vam na tome.

 

Naša preporuka je da dušek birate razumom i bez ikakvih predrasuda. Svi mi imamo nekog bliskog ko je sada u osmoj ili devetoj deceniji života, a koji se slatko naspavao na starom dobrom “Jogi” dušeku, ne znajući ustvari, od čega je i napravljen. Činjenica je da su najbolji, najtrajniji i najskuplji dušeci na svetu sa kvalitetnim žičanim jezgrom. Činjenica je i da najrazvijenije i najobrazovanije nacije na planeti, u ogromnoj većini, poklanjaju poverenje tradicionalnom dušeku sa oprugama.

 

Dakle – nazivi materijala, debljina, tvrdoća, mekoća, pa donekle i cena, ne moraju biti garancija kvaliteta i potpuno su nevažni za izbor. Važno je samo da se Vi lepo naspavate.

 

Naš iskreni savet Vam je da dušek nikada ne kupujete ako ga ne probate. Mi ćemo biti zaista objektivni u preporuci pravog rešenja za Vas.

 

 

U našoj ponudi su proizvodi firme Schlarafia, prvog srpskog proizvođača dušeka, osnovanog još 1934. god. Naš zajednički moto svih ovih godina je bio i ostao – tradicija i poverenje.

 

Baby dušeci
Dušeci za bebe prave se od pene u takozvanoj “open cell” tehnologiji, koja omogućava dušecima da dišu i na taj način čine odličnu bazu sa spavanje bebe, a takođe predstavljaju i negostoljubivu sredinu za bakterije i grinje. Navlaka Šlarafija dušeka za… pročitaj više…

 

Penasti dušeci – (penasti dušek KOKO LATEX, penasti dušek LATEX, penasti dušek MEMO CELL)
Šlarafija penasti dušeci prave se od lateks pene, memorijske pene i HR (high-resiliance) pene i po kvalitetu materijala i kvalitetu izrade predstavljaju proizvode premium kvaliteta. Pene od kojih vešte ruke Šlarafijinih majstora prave ove dušeke najb… pročitaj više…

 

 

Ručno rađeni dušeci – (BIO LATEX, DIPLOMAT, DIPLOMAT CLASSIC, EXTRA DIPLOMAT, SUPRA MEMORY, BONAZZA PLUS )

 

Srce svakog ručno rađenog dušeka čini jezgro maksimalne gustine sa dopunskim bočnim spojevima između opruga. Specifična tehnologija ručnog rada omogućava proizvodnju ručno rađenih jezgara H-14 po principu pletenja čipki. To je još jedna od stvari ko… pročitaj više…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti