VARNOST – FITEP A.D. BEOGRAD

VARNOST – FITEP A.D. BEOGRAD

Osnovano je 1969. godine kao specijalizovano preduzeće za fizičko obezbeđenje i protivpožarnu zaštitu imovine i lica, čime se u kontinuitetu bavi do danas.

 

Od 2003. godine posluje u sastavu Poslovnog sistema Varnost, Maribor i svoje poslovanje usklađuje sa visokim standardima rada Poslovnog sistema.

 

USLUGE

 

FIZIČKO OBEZBEĐENJE IMOVINE, LICA I JAVNIH MANIFESTACIJA
Fizičko obezbeđenje objekata podrazumeva tradicionalno statičko prisustvo radnika koji su stalno ili privremeno prisutni u štićenom objektu sa ciljem čuvanja imovine, zaštite od požara, pružanja recepcionarskih usluga kao i sprovođenja unutrašnjih pravila u štićenim objektima.

 

 

 

TRANSPORT NOVCA I VREDNOSTI
Transport i obezbeđenje novca i vrednosti obavlja se po strogim standardima i procedurama, na području cele države, kako za finansijske ustanove, tako i za pravna lica. Transport se obavlja specijalnim blindiranim i adaptiranim vozilima, koja su pod stalnim nadzorom Bezbednosno nadzornog centra, praćenja GPS satelitskim sistemom, koji omogućava neprestano praćenje kretanja vozila.

 

 

 

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE ( isporuka, ugradnja i održavanje protivprovalnih i protivpožarnih sistema, sistema za video nadzor-CCTV i kontrolu radnog vremena i pristupa)
Pružamo kompletna rešenja za zaštitu objekata svih veličina i objekata sa posebnim zahtevima, od najmanjih privatnih stanova do velikih industrijskih postrojenja.

 

 

 

ALARM MONITORING – daljinsko praćenje objekata sa intervencijom i bez intervencije
Usluga Alarm monitoringa predstavlja daljinski nadzor alarmnih protivprovalnih i protivpožarnih sistema, sa mogućom intervencijom mobilnih ekipa. U Bezbednosno nadzornom centru (BNC) podaci koji su primljeni od alarmnih centrala, automatski se dobijaju i čuvaju (povreda prostora, požar, poziv u pomoć…).

 

 

 

ZAŠTITA OD POŽARA ( prodaja i servis PP aparata, ispitivanje čeličnih boca i hidrantskih creva, usluga referenta PPZ, izrada planova i pravilnika o zaštiti od požara, ispitivanje gromobranskih instalacija, redovne obuke.)
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stručnom kadru i sopstvenim kapacitetima, Varnost Fitep a.d. Beograd je u mogućnosti da klijentima ponudi kompletnu uslugu iz oblasti zaštite od požara.

 

 

 

ODRŽAVANJE HIGIJENE POSLOVNOG PROSTORA
Kvalitet ove usluge se zasniva na pažljivom izboru i obuci zaposlenih, primeni precizno definisanih metoda i postupaka rada, upotrebi profesionalnih mašina i pribora, kao i kvalitetnih sertifikovanih hemijskih sredstava.

 

 

 

BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU (Izrada akta procene rizika i opasnosti na radnom mestu, obuka zaposlenih u primeni mera bezbednosti i zdravlja na radu). BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU (BZNR) podrazumeva obezbeđivanje takvih uslova na radu kojima se, u najvećoj mogućoj meri, smanjuju povrede na radu, profesionalna oboljenja i oboljenja u vezi sa radom i koji su pretpostavka za puno fizičko, psihičko i socijalno blagostanje zaposlenih.

 

 

 

GPS SISTEM ZA DALJINSKO POZICIONIRANJE I PRAĆENJE VOZILA
GPS sistem za satelitsko praćenje omogućuje kompanijama, posebno trgovačkim i prevozničkim kućama, da korišćenjem ovog sistema ostvare uštede u organizovanju voznih parkova, povećaju iskorišćenost vozila, smanje zloupotrebu vozila i time ostvare veći učinak na tržištu. Sistem je namenjen kompanijama sa 5 i više vozila.

 

 

KADROVSKI I TEHNIČKI KAPACITETI
Preduzeće Varnost – Fitep a.d. Beograd zapošljava oko 850 radnika. Posluje u okviru sopstvenog poslovnog prostora površine 2500 m², poseduje sopstveni Bezbednosno nadzorni centar, sistem UKT mreže, GPS sistem, protivpožarni servis, blindirana vozila za prenos novca i vozila za pratnju, neophodna sredstva i opremu.

 

REGIONALNA RASPROSTRANJENOST
Usluge pružamo na teritoriji cele Srbije, a regionalna predstavništva imamo u Kragijevcu, Novom Sadu, Nišu, Bačkoj Palanci i Apatinu.

 

STANDARDI I SERTIFIKATI
Kvalitet naših usluga i usmerenost prema kupcima potvrđen je i sertifikatom kvaliteta po zahtevima standarda ISO 9001:2000 i ISO 9001:2008 izdatom od strane sertifikacijskog organa TǕV Management Service GmbH, sertifikatom Uprave za odbrambene tehnologije Ministarstva odbrane SRPS ISO 9001: 2001 i SRPS ISO 9001: 2008 i sertifikat o kontrolisanju usluga privatnog obezbeđenja Privredne komore Srbije SRPS A.L2.002:2008. Usvojenim sistemom kvaliteta ustanovljene su stroge procedure rada za sve delatnosti, kojih se zaposleni strogo pridržavaju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

VARNOST – FITEP A.D. BEOGRAD, delatnost privatnog obezbedjenja, tehnicko obezbedjenje

Delatnost privatnog obezbeđenja Beograd

VARNOST – FITEP A.D. BEOGRAD, delatnost privatnog obezbedjenja, tehnicko obezbedjenje

Delatnosti