od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Kongresni turizam

Svet putovanja

kongresni-turizam-2

Kongresni turizam

Iako još nedovoljno razvijen u Srbiji, kongresni turizam – odnosno organizovanje kongresa i drugih poslovnih skupova, nude različiti turističko-ugostiteljski objekti, hoteli. Kada je u pitanju kongresni turizam, obično sve aktivnosti traju tek nekoliko dana.

Osim u Beogradu, gde je kongresni turizam najrazvijeniji, ovakvu vrstu usluge mogu da obezbede i drugi gradovi, koji su privlačni turistički s’jedne i poslovno s’druge strane, odnosno da imaju smeštajnu jedinicu sa odgovarajućim kapacitetom, zatim konferencijsku salu sa pratećom opremom i tehnologijom neophodnom za dobro organizovanje poslovnog skupa.

kongresni-turizam-1Turističko-ugostiteljski kompleks Elitte Palić je jedan od takvih objekata u okviru kojeg su hoteli Jezero i Park, kao i restorani Mala gostiona i Riblja Čarda. Smešten na samom severu Vojvodine u mestu Palić prepoznatljivom po Palićkom jezeru i Zoo vrtu, peščari i šumama, u sklopu restorana Mala gostiona nalazi se i kongresni centar sa 5 potpuno opremljenih kongresnih sala. Osim toga, kongresni servis pruža i logističku podršku u organizovanju događaja od pripreme, preko realizacije do aktivnosti neophodnih posle događaja.

Posetite Palić i uživajte u blagodetima prirodnih lepota, a stručno osoblje iz Elitte Palić-a će se pobrinuti da vaš poslovni događaj prođe savršeno! www.elittepalic.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh