od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Lepota se krije u detaljima

Svet enterijera/eksterijera

lepota-se-krije-u-detaljima-1

Lepota se krije u detaljima

Svi znamo da sitnice čine život lepšim. Kako god da je vaš stan uređen, ono što ga zapravo pretvara u dom jesu detalji koji personalizuju prostor.

  1. UŠUŠKAJTE SE

Osim što su udobni i dekorativni, jastučići raštrkani po garnituri za sedenje doprineće atmosferi koju želite postići. Potrebno je samo da odaberete odgovarajuće materijale, boje i dezene.

  1. PROSTOR S KARAKTEROM

Jedan manji, ali upečatljiv komad nameštaja dovoljan je da stvori potpuno novi ambijent. Preporuka – neobična fotelja vrlo lako će izbiti u prvi plan. Wow efekat možete postići modelom orginalnog dizajna, upadljive boje i/ili dezena.

  1. VAŠ DOM U NAJBOLJEM SVETLU

Kako drugačije pokazati dom u najboljem svetlu nego efektom rasvete.  Osim što doprinose stvaranju željene atmosfere, rasvetne lampe svojim dizajnom mogu se nametnuti i kao glavni detalj enterijera.

  1. PUN UŽITAK ZA TRPEZOM

Hrana koju s ljubavlju spremate za svoje najdraže biće još ukusnija ako je servirana u                        lepom posuđu. Moderan, minimalistički stil nije zaobišao ovakve predmete, a oni i te kako utiču na celokupan ambijent.

  1. ELEGANTNA DEKORACIJA

Ukrasni predmeti od stakla na nenametlji način unose dozu elegancije u vaš dom. Klub-stočić, trpezarijski sto, police i vitrine – sve su to mesta koja možete ulepšati vazama, činijama i sličnim posudama od ovog materijala.

  1. DODAJTE TEKSTURU

Osim boja, i tekstura površina ima značajnu ulogu u doimanju enterijera. Grube, izražene teksture daju prostoru poseban karakter, a do punog izražaja dolaze u kontrastu sa glatkim površinama poput metala, stakla i slično.

  1. HEDONIZAM

Atraktivna vitrina ili polica za odlaganje flaša je komad nameštaja koji zasigurno zaslužuje centralno mesto u domu svakog ljubitelja kvalitetnog vina.

  1. ORGINALAN DETALJ

Neobičan detalj – poster, stiker, figurice ili neki drugi dekorativni predmet – svaki prostor učiniće zanimljivijim.

  1. ODGOVARAJUĆI AKCESOAR

Akcesoar usklađen sa kompletnim ambijentom predstavlja završni sloj enterijera.

  1. POTPUNA PROMENA

Ako malom promenom želite postići veliki efekat, savet je da samo jedan zid obložite upadljivom tapetom. Ovako nešto naprosto ne prolazi nezapaženo.

lepota-se-krije-u-detaljima-2

S.S.

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA, NAMEŠTAJ, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh