od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Maska od jogurta i lavande za zdrave i negovane ruke

Svet lepote

lavanda1_1

Maska od jogurta i lavande za zdrave i negovane ruke

Pripadnice nežijneg pola su svesne da su ruke njeno “drugo lice“, a mi znamo da svaka dama voli da ima meke, lepe, glatke i zdrave ruke.
Ma koliko god se trudile da ih svakodnevno hidriramo raznim kremama, naš svakodnevni rad koji uključuje kuvanje, čišćenje, pranje, sređivanje bašte nam iznova oštećuje ruke. Vraća se osećaj zategnusti i crvenilo, i jedino što nam preostaje je da potražimo savet u nekoj od bakinih knjižica o lepoti i nezi žene.

I naše bake su nosile breme majke, supruge i domaciće a imale su lepe i negovane ruke. I sve to zahvaljujući njihovom dobrom poznavanju sastojaka i namirnica koje svaka dama danas može naći u svojoj kuhinji i napraviti svoju vlastitu jogurt- masku za ruke.

Maska za ruke od jogurta i lavande namenjena je za sve tipove kože.

Potrebni sastojci su:

2 kašike domaćeg jogurta,
1 kašika meda i
2 kapi eteričnog ulja lavande.

U jednu posudu pomešajte jogurt sa kapima lavande i dodajte kašiku meda i ostavite sa strane. Ruke operite sapunom, i potopite ih u toplu vodu i ostavite od 10-15 minuta. Zatim posušite peškirom i namažite jogurt- maskom. Obe ruke zavijte u aluminijumsku foliju i ostavite masku da deluje oko 20 min. Nakon toga ruke isperite toplom vodom i namažite hidratantnom kremom.

maska-za-ruke-jogurt

Maska za ruke od jogurta i lavande će učiniti vaše ruke mekim i nežnim, uštedećete vreme i novac i što je najvažnije- volećete vaše ruke!

Pogledajte firme iz kategorije: Kozmetički saloni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh