od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Maska za masnu kosu

Svet lepote

masna-kosa

Maska za masnu kosu

Da li vam je poznata  ona scena  u kojoj ste pozvani na važan poslovni ručak ili izlazak sa slatkim komšijom od preko puta vaše zgrade, a kosa vam se slepila uz lice i odvaja u pramenovima da  vas je sramota i  u ogledalo da  se pogledate? Oprali ste je noć ranije a kosa je  bez sjaja i volumena?

Jedan od trikova koji uvek deluje je da utrljate bebi puder u teme glave i dobijete efekat “suvog pranja“ i spremni ste za dejt. Međutim, to je nažalost kratkotrajno rešenje. Evo par saveta za sve vas koji imate problem sa masnom kosom i jedan prirodan šampon od samo dva satojka: praška za pecivo i voda!

prasak-pecivoZa prirodni šampon za masnu kosu potrebnno je pola šolje praška za pecivo i tri čaše vode. Smesu utrljajte nežno u teme glave i ostavite par minuta. Vaš šampon za masnu kosu isperite sa jednom kašičicom sirćeta razblaženoj u pola šolje mlake vode. Postupak ponovite dva do tri puta mesečno.

Krivac za masnu kosu su šamponi koji usled čestog pranja uništavaju jedan sloj vašeg temena koji je zadužen za prirodna ulja kojim se hrani vaša kosa. Stoga, prestanite da je perete svakodnevno i dozvolite vašoj kosi da diše.

SAVET: Perite kosu jednom u tri dana i sprečićete njeno dalje mašćenje.

Pogledajte firme iz kategorije: Kozmetika veleprodaja!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh