od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Auto/moto svet» Na sajmu SEMA u Los Anđelesu, BMW predstavio M3 sa „M Performance“ paketom opreme

Auto/moto svet

bmw-na-sajmu-cover

Na sajmu SEMA u Los Anđelesu, BMW predstavio M3 sa „M Performance“ paketom opreme

Automobil je dobio M Performance paket koji uključuje zadnji spojler, pragove, zaštitu motora od karbonskih vlakana, novi prilagodljivi amortizeri koji omogućava spuštanje automobila za 5 do 20 mm, što rezultira sportskim ponašanjem automobila.

Paket uključuje i novi set laganih felni veličine 19 inča napred i 20 inča nazad. Nove felne će na leto 2017. godine biti dostupne za M2, M3 i M4, ofarbane mat crnom bojom, a u Las Vegasu će krasiti M3. Na njima će biti Michelin Pilot Sport Cup 2 gume.

BMW-ov arsenal za SEMA-u uključuje niz M Performance paketa za tri spomenuta M modela, kao i za njihove slabije članove te Seriju 7. Tu se može pronaći sve od felni od legura, preko sportskih izduvnih sistema, pa do brojnih ukrasa od karbonskih vlakana, Alcantare i slično.

Odlazeća Serija 5 (F10) sa modelima, odnosno SUV-ovima X5 i X6, poseduje „pametnu“ tehnologiju daljinskog pokretanja motora.

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Auto elektronika

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh