od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Rak, Lav, Devica

Svet zanimljivosti

najbolje-strane-vaseg-horoskopskog-znaka-cover

Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Rak, Lav, Devica

Ako ste se upoznali I prihvatili svoju lošu stranu ličnosti, lakše će vam biti da istini sagledate u oči u pozitivnom smislu. Ovo su vrline horoskopskih znakova, zbog kojih svi mi imamo krug ljudi koji nas voli, ceni I poštuje, a koji odgovara našem karakteru I stilu života.

Rak – nežni I empatični, vole da ugađaju, imaju 6.čulo da prepoznaju ukoliko nešto nije u redu, iskreni su prijatelji, imaju čudan smisao za humor, čine da se uz njih osećate sigurno, imaju veliku unutrašnju snagu I otvoreno iskazuju svoja osećanja.

Lav – uz njih je sve zabavno I uzbudljivo, uživaju u životu I prenose svoj entuzijazam na druge ljude, romantični su I vole sitne znake pažnje, zaštitnički nastrojen prema dragim ljudima, šarmom se izvlači iz svih situacija, a ako ste njegova ljubav – imaćete kraljevski tretman.

Devica – krasi ih osećajnost, organizovanost I promišljenost, spremnost da pomognu I ako im ne tražite pomoć, zabavno im je da rade sve, a pogotovo ako će time učiniti nešto dobro, vole da su obaveštene o svemu I uvek imaju spreman plan.

P.S. – Nadam se da ne verujete slepo u sve što vam kažu. Imajte u vidu podznak, pozitivna I negativna životna iskustva, okolnosti u kojima ste razvijali stavove I životne vrednosti, kao I sve drugo što utiče na osobine I ponašanje ljudi. Ipak je ovo samo horoskop…

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezani tekst sa: Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Ovan, Bik, Blizanac, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Vaga, Škorpija, Strelac, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Jarac, Vodolija, Ribe

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh