od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Odeća i oprema za bebe

Dečiji svet

baby-shop-sandra

Odeća i oprema za bebe

Baby shop Sandra postoji od 1994. godine na tržištu i od tada se uspešno razvila kao preduzeće kroz veleprodajni i maloprodajni objekat opreme i odeće za bebe u Novom Sadu. U svom prodajnom asortimanu opreme i odeće za bebe imaju sve neophodne odevne predmete i za dečake i za devojčice, kao i opremu za bebe od samog dolaska novorođenčeta u kuću, pa do njegove 4 godine, odnosno do kada postoji potreba za korišćenjem određenih predmeta u našoj ponudi.

Baby shop Sandra ima sopstveni proizvodni program, u sklopu kojeg se nalazi i proizvodnja komadnog nameštaja. To su višenamenske komode za bebe, koje imaju nekoliko višefunkcionalnih fioka – u gornjem unutrašnjem delu nalazi se kadica za kupanje, a sunđerasti poklopac je predviđen za presvlačenje beba.

U ponudi firme Baby shop Sandra nalazi se i usluga mašinskog veza na tekstilu i odeći za bebe, što može da bude simpatičan unikatni poklon svakom mališanu. Cene odeće za bebe u našem maloprodajnom objektu su diskontne, budući da je reč o samostalnoj proizvodnju, a i pored toga Baby shop Sandra povremeno daje odrećene akcije odeće za bebe.

Kada je u pitanju prodaja bebi opreme – u ponudi su određeni brenovi renomiranih proizvođača. Sve detalje možete pronaći na sajtu www.bebioprema-sandra.rs.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh