od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Osobine muškaraca prema mesecu u kom su rođeni

Svet zanimljivosti

osobine-muskaraca-prema-mesecu-u-kom-su-rodjeni

Osobine muškaraca prema mesecu u kom su rođeni

Maj – ovi muškarci su tvrdoglavi I imaju vrlo čvrsta uveđenja I stavove, ali lako menjaju mišljenje. Nije im potrebna motivacija, oni su sami takvi. Nemirnog su duha, pronicljivi, lako se naljute I pre su racionalni nego emotivni. Vole umetnost, maštanje, odlični su kao govornici, kreativni I vole putovanja. Privlačni su, simpatični, decaci u duši…

Jun – puni ideja, uvek aktivnog uma, ovi muškarci su vizionari i lako im sve dosadi, a vole estetiku. Probirljivi su, teže savršenstvu, ljubazni, osetljivi, ali I vatreni, neko bi rekao bezosećajni, jer retko pokazuju osećanja, ali ih je u suštini lako povrediti I tada se teško oporavljaju. Često kasne, oklevaju, sanjare, … Vole da se šale I na svoj I na tuđi račun. Veoma su duhoviti, komunikativni I prijateljski nastrojeni prema svima.

Muškarci rođeni u julu su povučeni, tajnoviti I tihi, ali to ne važi kada su napeti I pod stresom. Znaju biti narcisoidni, sarkastični, nepoverljivi, isuviše ponosni, nepredvidljivi, taktičari, osećajni, lako ih je povrediti I uvrediti, ali su velikodušni, dobri prijatelji I domaćini, pošteni, brižni, vole da vole I budu voljeni, agresiju ispoljavaju kada su napadnuti, ali su u suštini mirni. Praštaju, ali ne zaboravljaju I prema svima se jednako ponašaju. Ne podnose besmislene stvari.

Avgustovski muškarci su privlačni, brzog I britkog uma, isuviše velikodušni I spremni svakome da pomogmu I pruže utehu, vole šale, duhoviti su, imaju liderske veštine, neustrašivi su I vole da budi predvodnici. Ljubazni su, brižni, obazrivi, oprezni, osetljivi, romantični, vole nova poznanstva. Takođe su I ljubomorni, egoisti I nikad im dosta pohvala na njihov račun.

Nastavak na sledećoj strani….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh