od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Osobine žena prema mesecu u kom su rođene – I deo

Svet zanimljivosti

Osobine-zena-prema-mesecu-u-kom-su-rodjene-1

Osobine žena prema mesecu u kom su rođene – I deo

Osim što postoje lične karakteristike prema horoskopskim znacima, neko je napravio i spisak osobina žena prema mesecu u kom su rođene. Ako ste se pitali zašto imate određene osobine koje nisu u skladu sa vašim horoskopskim znakom niti podzakom – evo još jednog zanimljivog tumačenja… Da li ste se pronašle u ovim karakteristikama?

Za januarske žene kažu da su najstrpljivije i najizdržljivije i da imaju pomalo i muški karakter. Nisu sklone žaljenju, već ponosno same rešavaju svoje probleme. Ne vole da sređuju kuću i čiste, ali zato imaju talenta za kuvanje.

Žene rođene u februaru su tvrdoglave, osetljive, osvetoljubive i uporne, vole decu i vrlo su komplikovanog karaktera. Ne boje se problema, a odluke donose brzopleto. Uvek žure, a nikad nisu tačne. Znaju da manipulišu ljudima i to im pomaže u karijeri.

Martovske žene su najosetljivije, vrlo osećajne, krhke i ranjive, tvrdoglave na svoju štetu, nesigurne i sebe smatraju nesrećnima. Zbog stidljivosti teško dolaze do uspeha, a poseduju prirodan šarm koji privlači zaštitinički nastrojene muškarce.

Žene rođene u aprilu su motivisane, hrabre, uporne, racionalne i praktične, znaju šta hoće i svoj cilj dostižu polako, ali sigurno. Ne vole nestabilnost, a osećanja i emocije stavljaju na mesto posle razuma.

Nastavak pogledajte ovde

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh