od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Osobine žena prema mesecu u kom su rođene – III deo

Svet zanimljivosti

Osobine-zena-prema-mesecu-u-kom-su-rodjene-3

Osobine žena prema mesecu u kom su rođene – III deo

Žene rođene u septembru su emotivne i temperamentne, razborite i proračunate, egocentrične i malo škrte, teške na novcu. Vole da su u društvu, ali u svemu traže korist. Jako su ljubomorne, ali pedantne i dobro se snalaze u kuhinji.

Oktobarske žene vole jednostavnu komunikaciju, odgovorne su i oštroumne, umereno praktične i velikodušne, dobre domaćice. Oprezne su pri donošenju odluka, dobrog su pamćenja, ne opraštaju izdaju, a sklone su očuvanju svojih principa i porodice u kojoj teže da budu autoritetne ličnosti.

U novembru su rođene proračunate i sebične, ekonomične, jake žene i sa snažnom intuicijom. U obzir uzimaju samo svoje mišljenje, strastvene su i temperamentne i u životu i u ljubavi. Vole jako i duboko.

Za decembarske žene važi da su emotivne, ali sa burnim karakterom koji im zadaje porodične probleme. Uporne su, nezavisne, neustrašive, direktne i u postizanju uspeha prelaze preko svih prepreka. Vrlo su komunikativne, romantične, dobre kao prijateljice, ali idealistične i ne umeju da štede.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh