od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet kulinarstva» Poslastice za svačiji ukus

Svet kulinarstva

poslasticarnica-milica-cover

Poslastice za svačiji ukus

poslasticarnica-milica-kolaciPolako se približava vreme slavlja i praznovanja, a sa tim dolaze i potrebe za poslasticama, slavskim kolačima i ostalim ukusnim slanim i slatkim zalogajima. Ukoliko niste vični u samostalnom pravljenju istih, uvek možete da se oslonite na mnogobrojne poslastičarnice u Beogradu. Međutim, malo je onih koje imaju zaista kvalitetne sastojke i koji se pridržavaju originalnih tradicionalnih recepata.

 

poslasticarnica-milica-enterijerSvoje umeće i dugogodišnje iskustvo u pravljenju raznoraznih poslastica još u doba stare Juge, kada je i hotel “Jugoslavija” u Beogradu bio stecište boema i ostale gospode, gospođa Milica Grbić prenela je u sada već dve poslastičarnice u Beogradu. Jedna se nalazi u poznatoj boemskoj četvrti Beograda – Skadarlija, dok je druga poslastičarnica na Vračaru, a obe nude mogućnost da se udobno smestite u prijatnom okruženju i uživate u ukusnim zalogajima i napicima. Najpoznatiji specijalitet tada, kao i sada su srneća leđa!

 

poslasticarnica-milica-tortePoslastičarnica Milica u svojoj ponudi ima domaće torte i sitne kolače, kao i sve druge vrste poslastica – kesten pire, voćnih rolati, žito sa šlagom, minjoni, baklave… Po narudžbini se prave slavski kolači i svečane torte za svaku priliku – dečije rođendane, svadbe i ostale proslave, poslovna i porodična okupljanja. Izaberite ukus i oblik, a ostalo prepustite da urade pravi majstori u poslastičarnici Milici! Više informacija pogledajte na www.poslasticarnicamilica.co.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh