od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

poslovne-proslave-1

Poslovne proslave

Korporativne ili poslovne proslave moraju podrazumevati određeni kvalitetan nivo usluge i dobar odabir posluženja. Osim restorana koji nude prostor i kompletnu uslugu za poslovne proslave, ukoliko preduzeće već ima obezbeđen prostor – nedostaje mu samo usluga keteringa ili na engleskom – catering.

Ketering podrazumeva vrstu usluge od samog početka spremanja jela, preko aranžiranja i serviranja posluženja, i sve to izvan objekta na kojem se ona priprema. Osim ovoga, restorani i objekti koji obezbeđuju uslugu keteringa nude i mogućnost iznajmljivanja konobara koji je zadužen za služenje hrane i pića gostima poslovne proslave.

ketering-1U sklopu catering usluge može biti slani i slatki program ili mešano posluženje. Takođe, preduzeća koja se bave catering-om nude i samo mogućnost poručivanja i dostave hrane prema unapred odabranom meniju. Zavisno od toga kakve goste ćete imati na svojoj korporativnoj proslavi – birajte i vrstu usluge i posluženja.

Ako je to uzak krug prijatelja i zaposlenih osoba, dovoljno je i odabrano posluženje hrane i pića. Međutim, ako su na proslavi firme prisutni i važni poslovni partneri, u tom slučaju je ipak bitno ostaviti utisak koji će se sigurno odraziti na buduću saradnju.

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Ketering-Catering 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh