od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Restoran Opušteno Ada Safari

Svet putovanja

ada-safari-1

Restoran Opušteno Ada Safari

Živite užurbanim životom, a željni ste da bar malo predahnete i opustite se daleko od svih, a opet blizu kuće? Restoran Opušteno – Ada Safari, čije ime vam sve već govori, nudi vam nekoliko takvih mogućnosti. Na samo par kilometara od centra Beograda, nalazi se malo uređeno jezerce Ada Safari, sa autentičnim abmijentom i bogatom ponudom različitih sadržaja, u sklopu čega je i restoran Opušteno.

U ovom restoranu jela se prave po recepturi naših predaka, uz korišćenje starih zemljanih posuda i karakterističnih načina pripreme hrane izvornih srpskih specijaliteta. S’obzirom da prirodno okruženje i prostor, ovde možete da organizujete različite tipove proslava i venčanja kapaciteta do 150 gostiju.

Restoran Opušteno Ada Safari nudi vam i mogućnost grupnih poseta, organizovanja dečijih proslava i rođendana, kao i team building-a za broj učesnika od 10-300 osoba. S’obzirom na to da je jezero poribljeno, ovde se organizuje i sportski ribolov, a u sklopu ovog prirodnog kompleksa nalazi se mini zoo vrt, pa vam društvo prave pernate i druge domaće životinje.

Kada je team bulidnig u pitanju, na raspolaganju vam je nekoliko aktivnosti poput bubble fudbala, veslanja, olimpijskih igara, pikada i mnogih drugih takmičarsko-sportskih veština, a na kraju svakog team buildinga proglašava se pobednik uz svečano dodeljivanje medalje.

Posebnu turističku atrakciju kompleksa restorana Opušteno Ada Safari čini drveni vajat iz XVIII veka i umetiničke postavke naših slikara i vajara. Ukoliko želite da provedete nesvakidašnji vikend uz opuštanje, organizujete proslavu ili team building za svoje zaposlene, idite na pravu adresu – www.adasafari.co.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh