od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» Restoran „Principessa“

Svet ugostiteljstva

restoran-principessa

Restoran „Principessa“

U mirnom delu Zvezdare nalazi se prelepi ambijent Principessa restorana koji je specijalizovan za sve vrste proslava i svečanosti po vašoj želji i potrebama. Kapacitet restorana je od 150-350 mesta za sedenje, a ukoliko imate interesa za koktel proslave – ovaj restoran obezbeđuje mesto za čak 700 zvanica. Restoran Principessa obezbeđuje organizovanje svadbe, proslave krštenja, punoletstava, jubileja kompanija, kao i sve druge porodične i poslovne proslave.

Posebno u ponudi je mogućnost angažovanja muzičara i trubača po želji mladenaca/slavljenika, kao i organizovanje snimatelja i fotografa za potrebe proslave, hostesa za doček gostiju, obezbeđena garderoba i sve drugo što prati jednu kvalitetnu porodičnu ili poslovnu proslavu! Meni čini nekoliko bogatih setova sa selekcijom pića, od čega zavisi i cena.

restoran-principessa-1

Popust imaju mladenci koji odluče da svoje venčanje organizuju u petak, a uvek postoji mogućnost za last minute ponudu i popust na rani buking aranžmana. Takođe, za sve koji žele gostima da ponude i hotelski smeštaj u blizini restorana, na raspolaganju je hotel Belgrade hills, a najbolju ponudu za hotelski smeštaj dobićete ako se obratite timu restorana Principessa. Zakažite besplatnu konsultaciju za proslavu ili venčanje putem http://www.principessa.rs/contact.html

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte više iz delatnosti: Restorani za svadbe i proslave

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh